Смітник з ялинок і пусті вулиці: як виглядає центр Хмельницького після новорічного святкування (ФОТО)

Смітник з ялинок і пусті вулиці: як виглядає центр Хмельницького після новорічного святкування (ФОТО)
  • Після новорічної ночі центр Хмельницького майже пустий. Подекуди гуляють пенсіонери або батьки з дітьми. 
  • Біля "Либідь Плази" можна побачити справжній смітник. Щоправда, із залишків ялинок. 
  • Що робиться і як виглядає центр міста, бачили журналісти vsim.ua. 

З самого ранку сьогодні, 1 січня, головна вулиця міста Кам'янецька пустує. Де-не-де проїжджають автомобілі або громадський транспорт. Людей на зупинках мало. Стоїть лише по 2-3 людини. У підземці теж не зустріти натовпу. Та і продавців квітів суттєво поменшало.

Важко розібрати, скільки ялинок скинули на купу

А от біля "Либідь Плази" ми застали справжній смітник з ялинок. Після вчорашнього дня, коли деревця ще продавали, тут залишилось чимало непотребу. Залишки ялинок розкидані по купах. Крім того, валяється багато стаканчиків з-під кави. Неподалік стоїть трактор, який, скоріш за все, має все вивезти на смітник. 

Далі по Проскурівській вже можна побачити хмельничан з дітьми. Гуляють і пенсіонери. Молоді майже не видно. На новорічній ярмарці працює лише декілька кіосків. Люди здебільшого фотографуються біля ялинки або просто прогулюються по місту. 

Відео дня
На вулицях лише зрідка проїжджають автомобілі
Стоянка біля "Будинку побуту" пустує
На зупинці людей ми не застали
Поодиноких людей можна побачити ближче до центру
Завжди "забита" стоянка біля ТЦ "Квартал" сьогодні порожня
Виходячи з підземки - заходиш в ялинки
Продавці залишили непотріб і не прибрали за собою
На Проскурівській гуляють з маленькими дітьми
Хмельничани фотографуються біля різдвяного ярмарку
Дехто ще придивляється до того, що продають на ярмарку
Половина кіосків не працює
Діти "окупували" оленів біля гостини Миколая
Хто ще не зробив фото біля ялинки мають нагоду сфотографуватись без черг
Людей біля кінотеатру Шевченка небагато

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (17)
  • Анонім

    Хіба за ті кошти, які не потрапили до бюджету міста, а в карман Плазунів, не можна було б найняти трактора чи причіп, щоб усе те хвойне сміття прибрати і не мозолити очі містян??? Зажраліся???   Запах хвої, впереміш з залишками кави і недопалками цигарок, найприємніше виглядає саме перед плазунами!!!
  • Ivan

    Чому міська влада, яка давала дозволи на торгівлю, не передбачила  що продавці мають прибрати за собою? Якщо прибрали за кошти місцян, то нехай тепер стягнуть з тих, хто там залишив ці ялинки.
  • Людмила Гаврилова

    Кожного року одне теж з ялинками  чекати треба роки щоб вона виросла а зрубують незадумуючись над цим, дуже шкода що люди такі байдужі до природи, сумно)))))
  • Sasha Emelchuk

    вже прибрали ялинки
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up