Сніголіпи і льодянки: скільки коштують дитячі забавки у Хмельницькому

Сніголіпи і льодянки: скільки коштують дитячі забавки у Хмельницькому
  • З перших снігом у Хмельницькому дітлахи заполонили гірки і майданчики. 
  • У продажу з’явилось безліч засобів для зимових розваг. 
  • Дізнавалися, за скільки можна купити дитячі забавки для катання.

У Хмельницькому вперше засніжило кілька днів тому. Найбільше такій погоді зраділа малеча. Вже цими вихідними дітвора висипала на вулицю. Катались на санчатах, льодянках чи навіть з’їжджали з гірки на підручних засобах - картонках чи пакетах. 

Магазини почали активно пропонувати товари для зимових забавок. Журналісти “ВСІМ” дізнавалися, у скільки батькам обійдуться санчата, льодянки і сніголіпи. 

Дерев’яні санчата

Один з найдорожчий варіантів дитячого транспорту. Якісні дерев’яні санчата з металевим обрамленням коштують близько тисячі гривень. Залежить також від виробника і розміру. 
У Хмельницькому за санчатами краще йти на ринок або ж до дитячого магазину. До прикладу, у крамниці біля Вічного вогню ціна за санчата від 700 гривень. Із довгою батьківською ручкою - 1200-1300 гривень. 

Відео дня


На центральному ринку дерев’яні санчата можна придбати за 600 гривень. Є ширші, вужчі, різного розміру і кольору металу. 

Льодянки

Найпоширеніша на сьогодні забавка для малечі.  Неонові рожеві, жовті, зелені пластикові тарілки - це спрощений варіант санчат. Коштує така річ близько 200 гривень, є й дешевші позиції - за 150, 170 гривень. 

Переважно льодянки розраховані на одну дитину, але на більших можуть поміститись двоє. Також можна спробувати проїхатись і дорослим. 

Льодянки пропонують майже у всіх дитячих магазинах. Можна вирушити і на ринок. До прикладу, в центрі ціни коливаються в межах 180-190 гривень за штучку. 


Центральний ринок, дитячий магазин на “алейці” - 180 гривень за круглу, за квадратні санчата - 195 гривень.

В інтернет магазинах ціни на “тарілки” стартують від 170 гривень. Є дорожчі варіанти за 200-250 + варто також врахувати вартість доставки. 

Сніголіпи

Окрім катання на гірці, малеча також тішиться ліпленням сніговиків й грі у сніжки. До слова, для цього можна придбати спеціальний "прилад" - сніголіп. Його теж можна знайти у будь-якому дитячому магазині. Вартість - 50-70 гривень. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up