Стало відомо, коли у Хмельницькому включать опалення

Стало відомо, коли у Хмельницькому включать опалення
Ілюстративне фото з сайту www.loveproperty.com
  • Розпорядження про початок опалювального сезону вже підписав міський голова.

  • Вже від сьогодні, 22 жовтня, у будинках потепліють батареї.

  • Та тепло хмельничани відчують не відразу.

Сьогодні, 22 жовтня, у Хмельницькому розпочинається опалювальний сезон. Як стало відомо журналістам vsim.ua, міський голова Олександр Симчишин підписав відповідне розпорядження. Однак хмельничани тепло відчують не одразу. У більшості будинків міста має потепліти до вечора. А повне прогрівання систем теплопостачання триватиме до двох днів.

Нагадаємо, що про початок опалювального сезону журналістам vsim.ua розповідав заступник міського голови Анатолій Нестерук. Він сказав, що опалювальний сезон мають розпочати вже з цього тижня. Також він зазначив, що завдяки лічильникам тепла будинки можуть приєднатися до опалювального сезону пізніше. Таким чином мешканці можуть зекономити кошти.

Минулого року опалювальний сезон у Хмельницькому розпочався 21 жовтня.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (21)
  • анонім

    Ще тиждень буде +15-20. Нащо зараз вмикати батареї. Тільки для того, щоб раніше нажитися на злиденних людях. Не могли вже дочекатись  бабла. А весною знов як цього року буде гвалт, що нема газу.

    Сіма reply анонім

    Відріж собі батареї і купи тепловентилятор і можешь на нього дивитись усю зиму, не включаючи. А інші через таких економістів як ти мерзнути не повинні

    анонім reply Сіма

    Відріж собі щось друге, раз не можеш почекати пару днів до повернення тепла. Європейці терплять, а ці хотять палити побільше москальского газу.
  • IGOR

    С нынешним тарифами не знаешь, радоваться, или расстраиваться...
  • Юрій Петрович

    Можна б вночі вмикати, з 12 до 8 ранку, саме тоді температура в помешканнях 16-17 градусів. Хоч трохи духу, не весь же день. На день можна і взагалі відключати.

    Сіма reply Юрій Петрович

    Весь день і не інакше. А якщо вам дуже спекотно, то відчиніть вікно. Вже набридли такі як ви через кого інші мають мерзнути

    Мастер Автополив reply Юрій Петрович

    Для этого нужно модернизацию котельных производить. А их проще с нуля современным оборудованием оборудовать, чем что - то улучшать из существующего старья. Это ж не котел дома.
  • Оксана

    В кожного свій темпепатурний режим , але переконана , що свіже повітря в квартирі ,- запорука здоров'я і закалка .Якщо змалечку не паритись в опалювальний сезон , то і застуд не буде .Є проста істина , якщо зігріті ноги , то і всьому тілу тепло .Реально надіти в'язані шкарпетки на ноги і зверху можна у футболочці бути при температурі +19-20 °С  .Але це не всім зрозуміти .

    Мастер Автополив reply Оксана

    Можно и святым духом питаться и в дерюге ходить, но это тоже не всем понятно. Можно быть голым, босым и тупым и блеять про путь в ЕС. Можно многое, тут вы правы.

    Сіма reply Мастер Автополив

    Або ще можна одягти кастрюлю на голову, поскакати і сподіватись, що завтра наступить життя як у казці

    Мастер Автополив reply Сіма

    Скачки не прекращаются пятый год.

    Сіма reply Мастер Автополив

    Тому окремим спекотно
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up