Сторож отримав цеглиною по голові через зауваження до школярів

Сторож отримав цеглиною по голові через зауваження до школярів
Світлини зі сторінки Шепетівського районного управління поліції
  • Чоловік вижив.
  • Школяреві за вчинене дали два роки умовно.

На Шепетівщині 16-літній хлопець заледве не вбив цеглиною 62-річного місцевого жителя. Інцидент трапився 8 квітня в Полонному.

У закинутому приміщенні школи ввечері байдикувала компанія підлітків. На шум прийшов колишній сторож. Зробив хлопцям зауваження, попросив вийти. Ті відповіли йому образами й взялися знімати на відео.

Розсердившись, старенький ухопив зі землі палицю, щоб налякати хлопчурів. Ті – навтьоки. Та один врапт зупинився, взяв цеглину й жбурнув її в голову пенсіонерові.

Відео дня

Із відкритою черепно-мозковою травмою, переломами кісток черепа й гематомами літнього чоловіка доправили у реанімацію. Лікарям його вдалось врятувати. Витрати на лікування матір хулігана відшкодувала.

Правоохоронці школяра  затримали за підозрою ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу (умисне тяжке тілесне ушкодження). Полонський районний суд засудив його до двох років умовно. При винесенні вироку врахував прохання старенького потерпілого не позбавляти дитину волі.

Окрім того, зазначають в обласній прокуратурі, матір підлітка має заплатити постраждалому 50 тисяч гривень моральної школи й 4 тисячі гривень витрат на правничу допомогу.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up