Святкові заходи до Нового року: чи планують у Хмельницькому

Святкові заходи до Нового року: чи планують у Хмельницькому
  • Війна внесла корективи у звичне життя хмельничан. 
  • Традиційні святкові заходи замінили на благодійні в підтримку воїнів.
  • Друзі, яким ви бачите святкування цього року і чи потрібна місту новорічна ялинка? Беріть участь в опитуванні.

Поки весь світ готується до Різдва, українці вчаться жити в умовах війни, економії і тривалих відключень електроенергії. 

У минулі роки в цей час Хмельницький активно готувався до новорічних святкувань. А у центрі міста вже виблискувала вогнями ялинка. 

Наразі у багатьох містах відмовляються від новорічної ялинки і обмежують святкування Нового року через війну. Чи визначились у Хмельницькому?

Відео дня

За словами заступника міського голови Миколи Ваврищука, масових святкових заходів у Хмельницькому не планують. Однак проведуть кілька для дітлахів. Вони будуть локальними. В цілях безпеки їх обіцяють анонсувати їх трішки пізніше. 

У грудні на Проскурівській в минулі роки вирував новорічно-різдвяний ярмарок. Цього року працюватиме благодійний ярмарок, який проводить БФ “Волонтери Поділля”. 

Хмельничан кличуть вже на п’ятий такий захід . Він пройде у суботу, 17 грудня, на майданчику біля “Дитячого світу”. Від 11.00 до 16.00 години на відвідувачів чекають святкові фотозони, різдвяний декор, іграшки ручної роботи й смаколики. Всі виручені кошти підуть на потреби наших воїнів. 

Що ж до новорічної ялинки, то у багатьох містах досі тривають дискусії. Хтось вважає, що витрачати кошти на її встановлення недоцільно під час війни. Ба більше, святкова ілюмінація в умовах тотального відключення світла - недоречна. Інші ж не проти ялинки для дітей. 

Відомо, що у Хмельницькому наразі не визначились з тим, чи встановлюватимуть в центрі новорічну ялинки. Як додав Микола Ваврищук, враховуватимуть при цьому думки хмельничан

Нагадаємо, журналісти vsim.ua запитали думку хмельничан з приводу того, чи варто встановлювати в місті новорічну ялинку. Результати можете переглянути за посиланням. 

Друзі, чи підтримуєте ви святкові заходи? І чи потрібна місту новорічна ялинка? Діліться своїми думками у коментарях. 

Опитування

Чи доцільно проводити новорічні заходи у Хмельницькому?

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1010)
  • Валя Волошина

    Ні!
  • Любов Панчук

    Ні
  • Елена Фарион

    Ні
  • Валентина Стаднік

    Ні

keyboard_arrow_up