The Hardkiss привітав Хмельницький з Днем міста (ФОТО і ВІДЕО)

The Hardkiss привітав Хмельницький з Днем міста (ФОТО і ВІДЕО)
  • Хмельницький святкує. Місту виповнилося 587 років.
  • Перший день завершився концертом біля кінотеатру Шевченка.
  • Фінальним був виступ популярного гурту The Hardkiss

Святкування Дня міста у Хмельницькому традиційно розтягується більше, як в 24 години. Цього року основні заходи запланували на 29 і 30 вересня. Перший із цих днів вже позаду. Розпочалася субота із уже звичних заходів. Ранковий сільськогосподарський ярмарок, різноманітні денні заходи проходили під акомпанемент дощу. Опади припинилися і очікуваний багатьма вечірній концерт пройшов за прохолодної, але відносно сприятливої погоди.

В передніх рядах перед сценою найбільше було молоді

Концерт організували на майданчику біля кінотеатру Шевченка. З восьмої вечора людей тут помітно побільшало. Хмельничани активно займали місця ближче до сцени. Хотіли почути популярний The Hardkiss. Але до виступу гурту було ще досить багато часу.

 

Відео дня

Публіку розважали менш відомі групи - 5 Vymir з Києва і PATSYKI Z FRANEKA. Останні родом із Івано-Франківська. Обидва гурти виконали функцію, яка на них покладалася - розігріли публіку і не дали хмельничанам сумувати в очікуванні “родзинки” вечора.

Олександр Симчишин привітав хмельничан перед виходом на сцену гурту The Hardkiss

Перед виходом The Hardkiss з хвилинною промовою виступив міський голова Хмельницького Олександр Симчишин. Він не томив хмельничан банальними фразами, а просто привітав всіх зі святом. Далі на сцену вийшли Юлія Саніна з партнерами.

Юлія Саніна виконала старі та нові пісні

The Hardkiss одразу заспівав. Солістка гурту лише після першої пісні привітала публіку з Днем міста й продовжила виконувати старі й відомі хіти. Також заспівала декілька композицій з нещодавно презентованого альбому. Виступ The Hardkiss зайняв трішки більше години. Святкування Дня міста продовжиться в неділю, 30 вересня. Слідкуйте за оновленнями і життям Хмельницького разом із vsim.ua.

До теми: Коли потрібно святкувати День міста у Хмельницькому? (ГОЛОСУВАННЯ)

Далі дивіться відео і фото з вечірнього концерту.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Oleksander Ponyatovskuy

    А що інших артистів не можна було запросити. Запросили одних лише рокерів які кричать а не оспівують... найгірший день міста в моєму житті

    Oleksander Ponyatovskuy reply Oleksander Ponyatovskuy

    Ой не оспівують а співають
  • Ivan Malkovich

    Перший раз чую про таких
  • Leonid Błażejew

    Велике дякую всім організаторам цього свята! Ви багатьом додали настрою, прагнення йти вперед.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up