Тільцям – зміни, Ракам – випробування: гороскоп на тиждень 3-9 жовтня

Тільцям – зміни, Ракам – випробування: гороскоп на тиждень 3-9 жовтня
Фото з відкритих джерел
  • Гороскоп на тиждень розповість, кому слід остерігатися зрадників, кому терміново треба у відпустка, а хто наважиться на поповнення в сімействі.

Зростання зарплати, сварки з рідними чи зустрічі, яка зімнить долю… Чого кому чекати цього тижня оповість гороскоп від «Главред».

Овен

На цьому тижні Овнам потрібно проявляти більше ініціативи, щоб передбачити неоднозначні ситуації і правильно на них відреагувати. Не варто відволікатися на дрібниці, не дозволяйте їм збивати вас з наміченої мети. Можливо, доведеться мати справу зі заздрісниками, проте не варто витрачати на них занадто багато енергії.

У професійній сфері прийшов час переходити від роздумів і планування - до активних дій. Удача на вашому боці. Цього тижня і зможете домогтися бажаного, зміцнити свої кар'єрні позиції та авторитет. Не виключено й підвищення по службових сходах.

Відео дня

В особистому житті Овнів можуть статися приємні зміни. Ви нарешті зважитеся на більш серйозні кроки, візьмете на себе більше зобов'язань і навіть задумаєтеся про весілля чи поповнення в сімействі.

Тілець

У житті Тільців на цьому тижні можуть відбутися великі зміни. Ви зможете вирішити важливе питання, яке не давало рухатися далі і прояснити ситуацію. Прислухайтеся до підказок інтуїції, вона допоможе зробити правильний вибір. Проаналізувавши допущені помилки, отримаєте цінний досвід і зробите висновки, які допоможуть рухатися вперед, не зменшуючи обертів.

З'явиться шанс проявити себе в новому цікавому проєкті. Порадує і фінансова стабільність. На цьому тижні можете ні в чому собі не відмовляти.

На любовному фронті Тільців – суцільні перемоги. Ви насолоджуєтеся кожною хвилиною, проведеною з коханими і зможете налагодити відносини з близькими. У житті вільних представників знака з'явиться людина, яка подарує чимало яскравих емоцій.

Близнюки

У фокусі уваги - відносини з близькими родичами і дітьми, приділіть їм більше уваги, обговоріть важливі питання.

У професійній діяльності Близнюки зможуть досягнути найкращих результатів. Ваша наполеглива праця приносить свої плоди. Справа, в яку вклали купу часу і сил, приносить результат, який може перевершити очікування. Записуйте свої ідеї, щоб пізніше продумати шляхи їх реалізації.

В особистому житті ви точно знаєте, чого хочете, і сміливо висловлюєте свої бажання. Чесність і щирість допоможуть зміцнити відносини в парі. Не варто відкладати розмову зі своєю другою «половинкою». Вона допоможе прояснити ситуацію і зміцнити довіру.

Рак

На цьому тижні в центрі уваги буде ваша сім'я, ваш дім. Доведеться багато чого обговорити і прийняти важливі рішення. Не виключено, що доля підкине парочку випробувань, які можуть вибити з колії. Зберігаючи спокій і розважливість, зможете пережити цей період без серйозних помилок.

Ви повинні наполегливо боротися, щоб захистити свої права перед лицем негараздів, які рішуче протистоять вашим ініціативам. Атмосфера в колективі може бути напруженою, не варто піддаватися на провокації і критикувати співробітників. Грамотне планування бюджету дозволить уникнути зайвих витрат і зміцнить матеріальне становище.

Якщо засмучені або навіть ображені ставленням своєї другої «половинки» - час поговорити про це, не створюючи конфлікту, який тільки погіршить ситуацію. Діалог - кращий спосіб прояснити свої очікування і висловити розчарування, перш ніж дозволити йому перерости в сварку.

Лев

Відкриваються перспективи професійного зростання і зміцнення матеріального становища. Ваші результати повністю залежатимуть від докладених зусиль. Оптимізм, креативність, упевненість в собі – ваші супутники. Не ухиляйтеся від своїх обов'язків. Проявляйте ініціативу і зможете досягнути успіху.

Будьте обережні з витратами. Дорогі покупки можуть боляче вдарити по бюджету.

В особистому житті Левів цього тижня чекають тільки приємні сюрпризи. Ви прагнете більше часу проводити з коханими, проявляючи турботу і прихильність. Покращаться і відносини зі старшими родичами, зможете знайти спільну мову і порозумітися.

Діва

Будь-то на роботі або в особистій сфері, цілком імовірно, що вам доведеться мати справу з небезпечними, неясними, тривожними ситуаціями. Шукайте навколо себе міцну підтримку, оточуйте себе серйозними людьми, які зможуть підтримати вас і дати слушну пораду.

Не дозволяйте похмурим думкам впливати на вашу професійну діяльність. Зниження продуктивності може спричинити невдоволення начальства. Не варто вступати в суперечки з керівництвом, доводячи свою правоту, наслідки можуть бути непередбачуваними.

Фінансове становище радує стабільністю.

Єдине, що може якось підбадьорити цього тижня Дів, - сімейні відносини. Ваші рідні та близькі ті люди, на чию підтримку ви можете розраховувати в будь-якій ситуації. Проводьте з ними більше часу, це зарядить енергією для нових звершень.

Терези

Зможете досягти успіху у важливих для вас сферах. Нові знайомства обернуться міцною дружбою або красивою романтичною історією. Будь-які нові починання принесуть відмінні результати. З'явиться шанс попрацювати над цікавим проєктом і продемонструвати сильні професійні навички.

За свою наполегливу працю можна побалувати себе приємними покупками. Варто задуматися про інвестиції, вони можуть принести солідний прибуток.

Вільні представники знака цього тижня можуть зустріти людину, яка змінить їхнє життя.

Скорпіон

Щасливий випадок допоможе розв’язати давню проблему, або знайти відповідь на важливе питання.

На робочому місці панує дух суперництва. Ви намагаєтеся обійти не тільки конкурентів, а й власних колег, продумуючи справжні стратегії та розчищаючи собі шлях до перемоги. Ваша фінансова ситуація дозволяє побалувати себе покупками.

Доля Скорпіонів може змінитися, коли зустрінете когось особливого або думками повернетеся з минулого. Очікуйте пережити кілька незабутніх моментів.

Вам знадобиться вся ваша енергія, щоб не впасти в стан, який відріже вас від реальності. Емоційні відносини призведуть до хвилюючих відкриттів.

Стрілець

Сприятливий час для спілкування. Зможете зміцнити як ділові, так і особисті зв'язки, налагодити відносини з близькими людьми. Досягнете бажаного й успіху в усьому, за що візьметеся.

Ваша продуктивність - на піку. Використайте цей тиждень, щоб завершити важливі справи. Ваш авторитет  у колективі зростає. Повага також. Колеги прислухаються до вас. Можливе підвищення зарплати або премія.

До кінця тижня Стрільців чекають незабутні знайомства й побачення, що подарують масу позитивних емоцій.

Сімейні пари зможуть зміцнити відносини і забути про негаразди, залишивши розбіжності в минулому.

Козеріг

Не дозволяйте похмурим думкам перерости в апатію. Не опускайте рук та не кидайте справ на півдороги. Вам просто потрібен день-два відпочинку для перезавантаження. А ще краще - вирушайте у відпустку.

Варто утриматися від витрат і пошукати розваги, які не вимагають великих вкладень.

У любовних відносинах відчуваєте гостру необхідність зміцнити існуючу емоційний зв'язок. Поговоріть зі своєю другою «половинкою». Якщо кожен поділиться наболілим, то зможете налаштуватися на одну хвилю. Самотні Козероги мають шанс зустріти людину, яка виштовхне їх зі звичної зони комфорту.

Водолій

Добрий час для того, щоб рухатися вперед. Маєте скористатися своїм шансом. Можете отримати нагороду як кращий співробітник. З’явиться шанс зірвати великий куш, або примножити свої капітали. Дохід дозволить подумати про інвестиції, що принесуть довгострокову вигоду.

Небеса закликають вас цього тижня залишатися спокійними, незважаючи на критику партнера. Туманна ситуація дозволить вам зупинитися й багато-чому навчитися.

Риби

Скористайтеся можливістю позбутися від усього, що стало зайвим: старомодного одягу, токсичних відносин тощо. Це допоможе реалістичніше подивитися на дійсність, розставити пріоритети й упевнено рухатися вперед без обмежень.

Цього тижня Рибам доведеться відстоювати свої права й бути ініціативними. Не виключені приємні зміни на роботі. Спирайтеся на людей, яким довіряєте. Не ставте під сумнів свою мотивацію.

Період сприятливий для зустрічей з друзями та родиною.

А ви вірите в гороскопи?

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ігор Просвітлюк

    с. Говори на Віньковечинні !!!

    Читач62 reply Ігор Просвітлюк

    І до чого цей коментар?

keyboard_arrow_up