Тисячі свідків Єгови заполонили стадіон «Поділля»

Тисячі свідків Єгови заполонили стадіон «Поділля»
  • У Хмельницькому розпочався конгрес свідків Єгови.
  • На стадіоні зібралося близько 4 тисяч людей.
  • Тема триденного конгресу – «Не здавайтеся!».

Заповнений стадіон «Поділля» у Хмельницькому буває рідко. Декілька тисяч людей на трибунах тут можна побачити хіба на концерті Олега Винника чи гурту «Океан Ельзи». Чимало приходить на матчі ФК «Поділля». Сьогодні не було відомих музикантів й не бігали футболісти. Близько чотирьох тисяч людей зібралися на конгрес свідків Єгови.

Більшість гостей прибули із Хмельниччини. Частина приїхала із Тернопільської і Вінницької областей. Конгрес розпочався сьогодні, 14 липня. Програма заходу розрахована на три дні. Тема – «Не здавайтеся».

Відео дня

- Тема конгресу зосереджена на тому, які біблійні принципи можуть допомогти давати собі раду в різних моментах життя. Хвороби, старість чи навіть смерть близької людини. Біблійні думки допоможуть зрозуміти, як жити далі. Ми переглядаємо фільми, спілкуємося, слухаємо промови, - розповідає представник інформаційної служби конгресу Ігор Саєнко. – На стадіонІ близько 4 тисяч людей. Конгрес триватиме сьогодні, в суботу і неділю. Приїхали люди в основному з Хмельниччини. Є й з Вінниччини і Тернопільщини.

  • Для мене це не перший конгрес. Для мене це особлива подія. Ціную навчання, яке тут є. Зосереджується увага на те, як можна Біблію застосовувати практично у житті. Сьогодні зосереджувалася увага на такій рисі, як витривалість і як вона може допомогти справлятися із різними труднощами. Для мене це міні-свято. Тут можна зустрітися із багатьма друзями.

  • Для мене конгрес – можливість зустрітися із позитивними людьми і чогось навчитися. За 10 років я побував на конгресах у Польщі, Франції й інших містах. Завжди отримував якісь корисні знання. Сьогодні нам розповідали, що не потрібно здаватися. Той, хто 5 метрів не доплив до берега, так само піде на дно, як і той. Хто взагалі не боровся, - говорить хмельничанин Андрій Шевчук. – Програма конгресу досить насичена і до цього якісно і довго готуються. До однією промови людина може готуватися декілька годин, тижнів а то й місяців. Кожен з нас завдяки конгресам може краще пізнати себе.

  • Я тут ще з 1991 року. Був на багатьох конгресах в різних містах. Для мене це ніби духовна гостина. Тут особливо надмір такої духовної поживи. За цих декілька днів спілкування і ми духовно заряджаємося. Це допомагає нам мати радість в житті, стосунках з одновірцями, - каже Олег Маланюк з Чорного Острова. – Це унікальне місце і його можна назвати чудом нашого століття. Декілька тисяч людей і ніхто не курить, не вживає нецензурних слів, усі акуратно одіті. Після того, як всі підуть геть, не буде сміття. Навіть сама атмосфера показує, що це люди нового світу.

 

Напроти головної трибуни виставили великий екран для перегляду відео.

На конгресі є чимало молоді.

В центральних секторах вільних місць практично немає. Лише наполовину заповнені крайні.

Тема конгресу - "Не здавайтеся!".

Багато учасників прибули із дітьми.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (19)
  • Анонім

    В останні часи з'являється багато лжепророків, які будуть пророкувати нібито в ім'я Ісуса Христа, але їх впізнаєте за їхніми вчинками, які будуть протилежні їхнім словам. Вони будуть творити різні знамення, зводити будуть людей. Не вірте цим лжепророкам, бо вони вам зведуть у погибель. Вірте лише в Ісуса Христа Господарства Нашого і в святе Євангеліє. Там є відповідь на багато питань
  • Nikolay

    Приємно що в нашій місцевості є особи , які мають переконання грунтовані на Святому Письмі і застосовують в житті те чого навчаються.
  • andre

    Справжня секта і єресь томущо вони не хрестять людей во Імя Отця і Сина і Святого Духа (Євангеліє від Мт28.19,20 не вірять в тощо говорить євангеліє а Іісус казав вірте в Мене і в євангеліє)і вони не є християни задумайтися! Томущо вони не вірять що Іісус Христос є Бог і Господь,як вони можуть бути християнами якщо не вірять що Іісус є Бог,тому і заборонені в деяких країнах(З початку було Слово,і Слово було у Бога,і Слово було Бог (Ін1.1) це про Ісуса що він єБог вони це євангеліє теж не вірять і перекручування і декілька доказів що Іісус є Бог

    Андрей Горнов reply andre

    Ахахахахаха, ви вопше не знаєте що кажете, ви зомбовані і кажете дурню

    NIga _ TVTM reply andre

    В якому розумінні справжня секта ? Ви розумієте хоть що це зачить слово СЕКТА?!?
  • Shem Fandida

    We love you brothers and sisters! Our convention will be on August 4 to 6, 2017.  Greetings from Philippines :)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство власного чоловіка жителька Хмельниччини отримала вирок 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up