ТОП-5 новин тижня у Хмельницькому, які варті уваги

ТОП-5 новин тижня у Хмельницькому, які варті уваги

Моторошні аварії, зимові розваги і наостанок - різдвяний етнофестиваль. Тиждень виявився насиченим. Пропонуємо ТОП-5 подій тижня у Хмельницькому, які ви могли оминути увагою. Дивіться у традиційній підбірці від vsim.ua.

Тиждень виявився насиченим на події. Негода дає про себе знати і підкидає зайвих клопотів і проблем. За тиждень у Хмельницькому трапилось кілька аварій. На щастя, без страшних наслідків. Для когось навпаки - ці дні запам'ятались лише позитивними і приємними подіями. Читайте про п'ять новин тижня у Хмельницькому, які ви могли пропустити.

1. На початку тижня у центрі Хмельницького трапилась аварія. Біля "Ощадбанку" автобус врізався у легковик. Пасажирку з травмою голови забрали до лікарні.

 

Відео дня

2. На міському пляжі розчистили ковзанку. На лід одразу прийшли хокеїсти, аби покидати шайбу. Ковзанку робили небайдужі хмельничани. Шестеро людей розчистили кригу за дві години. На лід запрошують усіх бажаючих.

 

3. Копи підуть в гості до хмельничан. У місті хочуть запровадити проект "Безпечний будинок". Незабаром багатоповерхівки перевірятимуть на безпечність. Поліцейські будуть знайомитись з мешканцями і проводити профілактичну роботу. Кажуть, що із запровадженням проекту хочуть зменшити кількість квартирних крадіжок

 

4. У п'ятницю, 13-го, у Хмельницькому трапилась страшна аварія. Біля цегельного заводу по Кам'янецькій маршрутка врізалась у "ВАЗ". Від удару легковик просто розірвало на шматки. На щастя, водій не постраждав. Травмувалось восьмеро людей, які були в маршрутному таксі.

 

5. А наприкінці тижня у Хмельницькому фестивалили. На одній сцені зібрались фольклорні колективи з різних куточків України. Радували справжньою народною піснею - колядували і співали щедрівок. Різдвяний етнофестиваль «Радуйся, Боже, просвіщайся, земле, Син Божий народився!» приймає гостей вже четвертий рік поспіль. Святкове дійство зібрало повний зал. 
 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up