ТОП-5 новин тижня у Хмельницькому, які варті уваги

ТОП-5 новин тижня у Хмельницькому, які варті уваги

Тиждень у місті видався багатим на події. Хмельничани святкували, купалися, ставали учасниками флешмобів і тішилися відновленій лазні. Про найбільш знакові події читайте у традиційній підбірці від vsim.ua

Важкий тиждень майже позаду. Він був сповненим яскравими і в більшості позитивними новинами. На Водохреще хмельничани традиційно занурювалися в ополонку. Напередодні вихідних містян потішили новиною про відновлення роботи лазні «Чайка». Також хмельничани спостерігали і ставали учасниками нових флешмобів. Варто згадати і про закриття ще одного супермаркету в Хмельницькому.

1. На Водохреще хмельничани масово купалися в холодній воді, яку в цей день вважають освяченою. Одним із обов’язкових атрибутів свята зараз являється розповідь про купання у соцмережах.

2. У місті закрився ще один супермаркет «Вопак». Цього разу той, що в Гречанах. Свої двері для відвідувачів він закрив. Звідти вивезли майже всі продукти.

Відео дня

3. Дочекалися. У Хмельницькому знову запрацювала лазня №1. Декілька років тривав її ремонт і на це пішло чимало грошей із міського бюджету.

4. Нові флешмоби охопили місто. Спочатку патрульні стали учасниками 22PushupChallenge. Долучився до нього і Олександр Симчишин. Неможливо не згадати про #iceburpeechallenge. Десятки хмельничан в купальниках займалися кросфітом на снігу. Все заради допомоги в лікуванні 8-річного хмельничанина.

5. Драйвово і повчально. Хмельницьких водіїв навчали їздити в режимі сніжного екстриму. Близько 40 автолюбителів випробували себе і свої автомобілі в зимових умовах.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:11 На фасаді університету в Кам'янці відкриють дошку пам’яті воїну Руслану Козаку 13:00 Через ворожу атаку ввечері можливі відключення, – «Укренерго» 12:14 В аварії поблизу Хмельницького постраждав 17-річний мотоцикліст 11:00 У Шепетівці чоловік з наркотиками пропонував поліцейським 10 тисяч гривень хабаря Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 10:02 Залишила прощальну записку: на Хмельниччині шукали дитину 09:01 На сусідній Вінниччині атаковано енергооб’єкт 20:49 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками. Хто вони 20:15 Дев’ять тисяч доларів хотів заробити хмельничанин переправою чоловіка за кордон, — поліція. 19:41 У Хмельницькому районі шукають зниклого чоловіка: прикмети 19:05 Потрібна кров для 8-річної хмельничанки Лізи: як допомогти 18:46 Зберігав наркотики, пропонував хабар: шепетівчанину загрожує тривалий термін ув'язнення 18:18 З якою швидкістю їздять тролейбуси у Хмельницькому (КАРТА) 17:56 В ОДА розповіли, скільки коштів отримали в кредит підприємці Хмельниччини у квітні 17:32 «Йому назавжди 25»: у Хмельницькому попрощалися із Максимом Ковальчуковським photo_camera 17:02 У дитсадку в Хмельницькому районі травмувалась 5-річна Єва. Деталі 16:33 Прокурори вимагають позбавити волі посадовицю з Хмельниччини, яка взяла хабар 15:54 Де не буде світла і води у Хмельницькому 8 травня (АДРЕСИ) 15:15 На в’їзді у Кам’янець водій на ВАЗ врізався у відбійник 14:36 Зеленський вручив «Хрест бойових заслуг» захиснику з Хмельниччини (ФОТО)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up