У Хмельницькому закрився ще один "Вопак"

У Хмельницькому закрився ще один "Вопак"
  • "Вопак" на Курчатова більше не працює.Звідти вивозять товари та обладнання.
  • Це вже друга торгова точка цієї мережі. Минулого року закрився "Вопак" на Кам'янецькій. 
  • У центральному офісі мережі кажуть, що закриття може бути пов'язане із закінченням орендних строків.

Супермаркет "Вопак", що знаходиться на Курчатова, 1а більше не працює. Він закрив свої двері для покупців у вівторок, 17 січня. Але оголошення про закриття на дверях магазину немає. Люди далі продовжують заходити всередину. А там наштовхуються на барикади з помостів, візків та зелених кошиків. Між касами почеплені ланцюжки. Працівники магазину забирають зі стелажів рештки товарів та радяться що за чим будуть вивозити. На будь-які питання відповідати відмовляються. Кажуть просто: "Вопак" закрився". 

Тепер же постачальників товарів про закриття торгової точки повідомили за тиждень, 9 січня. Дали час, щоб вивезти товар, до кінця місяця. У центральному офісі торгової мережі, що знаходиться в Луцьку причини закриття не пояснюють. Vsim.ua розповіли, що чергове закриття, ймовірно, пов'язане із закінченням строку оренди. Додали, що це не єдиний "Вопак" по області, який закрився в січні. Справді, ще один супермаркет цієї мережі припинив роботу цього понеділка, 16 січня, у Кам'янці-Подільському. 

Нагадаємо, у жовтні 2015 року "Вопак" оштрафували за прострочені продукти, які виявила команда "Ревізора". Згодом власну перевірку у супермаркеті провели працівники Головного управління СЕС. Та після цього торгову точку не закрили. У санепідстанції кажуть, що про закриття знають, але їхні перевірки до цього відношення не мають. 

Відео дня

- Це суто рішення господарів цього магазину, - пояснює керівник обласного управління Держсанепідслужби  Ігор Баланюк. - Воно пов'язане із економічними питаннями. Я запитував власника що має бути на місці "Вопака", але ще ніхто нічого не знає.

"Вопак" був єдиним супермаркетом в окрузі. За спостереженнями vsim.ua там були помірні ціни на курятину та молочку. Минулого року закрився "Вопак" на Кам'янецькій.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Мастер Автополив

    Отвратительнейшая сеть магазинов. Скатертью дорога!
  • Olga

    тепер у Гречанах залишились лише мілкі торгівельні точки..Отож, щоб закупитися усім необхідним доведеться або їхати у місто чи на ринок, або обійти десяток малих магазинів на місці..Незручно..

    Александр Фролов reply Olga

    "Фаворит" всегда нравился... "Жар-птица" через дорогу плюс базарчик. Кстати после Ревизора ни разу туда не зашел. И не жалею
  • Алина323

    розумово відстале керівництво вопака на гречанах настільки імбіцильне - що навіть табличку не може організувати ! з закриттям вас, власники-уроди)))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up