Торговці з "пташиного" ринку на Староміській не хочуть переїжджати у Лезневе

Торговці з "пташиного" ринку на Староміській не хочуть переїжджати у Лезневе
  • "Пташиний" ринок біля "Юності" зібрались перенести на авторинок, що на кінцевій зупинці у Лезневому. 
  • Та нове місце досі пустує. Туди тварин не везуть.
  • Продавці кажуть, поки не штрафують. І переїжджати з "нагрітого" місця не збираються.  

"Пташиний" ринок розташувався на перехресті Соборної і Староміської. Перенести його у інше місце планували ще 6 років тому, коли біля нього знесли аварійний будинок. Тоді лякали продавців штрафами. Та щовихідних тут можна застати близько 20 торговців. Одні привозять з собою кролів та курчат. Інші віддають "у добрі руки" кошенят. Хтось продає породистих цуциків. 

Розігнати торговців обіцяв ще колишній начальник управління торгівлі Олександр Панченко. Тішать обіцянками і зараз. Мовляв, вже знайшли місце на авторинку у Лезневому і просять продавців тварин переїхати торгувати туди. Теперішня начальниця Руслана Сідлецька каже, інакше будуть штрафувати. За її словами, торговці загороджують тротуар і створюють незручності. А офіційний ринок для продажу тварин дозволить забрати стихійну торгівлю біля "Юності".

На авторинку тварин не продають

Ми поїхали подивитись, чи продають на новому місці у Лезневому тварин. Та жодного торговця там не застали. Охоронець авторинку пояснив, поки сюди приїжджають продавати тварин лише у першу неділю кожного місяця. А от про переселення "пташиного" ринку з "Юності" нічого не чув. 

Відео дня
Продавці біля "Юності" продовжують торгувати тваринами

Перевірили також, чи досі продають тварин з рук біля продуктового ринку. Виявляється, люди з "нагрітого" місця йти не збираються. Пояснюють, тут знайти покупця на домашнього улюбленця значно легше. Та і близько до приміської автостанції № 3. 

- Як моя кицька має приплід, то відразу їду сюди віддати котенят. За одні вихідні і люди забирають. Нащо мені їхати непонятно куди? Чого тут не можуть зробити нормальний базар для продавців? Щоб ми нікому не мішали, - пояснює Людмила, яка приїхала з Хмельницького району. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анна Островська

    ніхто їй від юності не вижене, от побачите
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up