“Треба підняти свою п’яту точку”: хмельничани активно йдуть на вибори

“Треба підняти свою п’яту точку”: хмельничани активно йдуть на вибори
  • Хмельничани йдуть на вибори цілими родинами.
  • Везуть з собою навіть 4-місячних малят.
  • Що очікують після голосування та як обирали свого кандидата, дізнавалися журналісти vsim.ua.

Хмельницький активно голосує. На виборчих дільницях людно. Щоб проголосувати та віддати свій голос за свого кандидата приходять цілими родинами. Виборча дільниця нагадує дитячий садок. Тут і на самокатах катаються, і в хованки грають. Хмельничани говорять, що залучають дітей до виборчого процесу ще змалечку, щоб дитина росла з почуттям самосвідомості та вболівала за свою країну.

Наші журналісти побували на виборчій дільниці, яка розташована в обласній філармонії. Ми дізналися як хмельничани обирали свого кандидата та на що сподіваються після виборів.

Олеся, 39 років з чоловіком Валентином, 38 років та донечкою

Відео дня

  • Ми не хочемо, щоб за нас поставив галочку хтось інший. Це наш вибір, і віддати його комусь не правильно. Говорити, що все погано легко, а спробувати щось змінити ніхто не хоче. Ми сподіваємося, що наш голос щось змінить і не пропаде даремно. Хочемо, щоб рівень життя поліпшився, - говорить Валентин.

  • Ми знали за кого ми йдемо голосувати і були впевнені у своєму виборі на 100%, - додає Леся.

Юлія та Денис (по 35 років) з сином Артемієм

  • Прийти на вибори - це наш обов’язок. На дільницю нас привела самосвідомість. Вибір робили більше за покликом серця. Старалися слухати менше телевізор та покладатися на власні відчуття. Я вважаю, що всі мають піднятися з дивану та використати свій шанс на зміни або за тих, хто не йде на вибори через лінь, галочку поставить хтось спритніший, - зазначив Денис.

Наталія та Віктор (28 років), з дітьми

  • Ми з чоловіком із самого початку планували прийти на вибори. Прийшли і наші батьки, і всі родичі. Деяким навіть довелося їхати здалеку, щоб проголосувати. Але всі приїхали і проголосували, тому що це вибір нашої країни. Ми сподіваємося на те, що будуть зміни. Ми ростимо двох дітей і хотілося б, щоб у них було гарне майбутнє: щоб і освітою якісною вони були забезпечені, і жили в прогресивному суспільстві у незалежній країні. Щоб ми не були нікому нічого винні, а працювали на власний добробут та добробут наших дітей. Я сьогодні повністю підтримала вибір свого чоловіка. Він у мене військовий і йшов за своїм покликанням. А я як жінка його підтримую в усьому. Тому ми сім’єю проголосували за одного кандидата, - розповіла Наталія.

Олександр, 34 роки із синами

  • Я насправді довго зважувався йти чи не йти на вибори. Якщо чесно то привели діти, а не я їх. Я до останнього не знав за кого голосувати. А у кабінці суто інтуїтивно поставив галочку. Мабуть, так підказав якийсь внутрішній голос. Я слухав і передвиборчі дебати, і читав програми кандидатів, які мене цікавили, але все ж проголосував інтуїтивно. Сподіваюся, що не прогадав, - зазначив Олександр.

Дмитро (24 роки), Вікторія (25 років), Яніна Брониславівна (56 років) та маленька Тіна (4 місяці)

  • Ми прийшли сьогодні, бо маємо власну позицію, і хочемо відстояти свій вибір. Кожен свідомий хмельничанин, українець має сьогодні здійснити своє волевиявлення. Принаймні це стосується тих, кому не байдуже в якій країні він живе, - зазначив Дмитро.

  • Треба починати із себе. Якщо ми хочемо, щоб щось змінилося треба бути відповідальними. Підняти свою п’яту точку і йти щось робити. Ми з собою навіть нашу крихітку взяли, якій 4 місяці, бо цей вибір для неї. Щоб вона росла в незалежній, процвітаючій країні, де піклуються про своїх громадян, - додала Вікторія.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram,  Instagram, Viber та YouTube

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Зоя Кутасевич

    Молодці
  • Герега

    А де льоша бойко і йього п'ята точка?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) Від читача 16:16 Оптична мережа АТ «Укртелеком» уже сягає 80 тисяч кілометрів 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області 18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up