Три черги одночасно: як відключатимуть світло 24 січня на Хмельниччині

Три черги одночасно: як відключатимуть світло 24 січня на Хмельниччині
Фото - ілюстративне
  • Читайте, в який день на Хмельниччині світла взагалі не вимикатимуть, чому та хто 24 січня й скільки сидітиме при свічках.

У вівторок, 24 січня, на Хмельниччині висока ймовірність одночасного відключення відразу трьох черг.

Про це попереджають у «Хмельницькобленерго».

Причин дві. Перша – чергове зменшення дозволеної величини навантаження на область. Друга – старт почергового проведення режимних замірів навантаження в обленерго.

Відео дня

«У день проведення режимних замірів до операторів системи розподілу, на території діяльності яких проводяться заміри, не застосовуються графіки обмежень та відключень, - пояснюють енергетики. - Адже головна мета – визначити реальний обсяг електричної енергії, який потрібен конкретній області. Згодом, після проведення замірів у всіх ОСР, результати цих замірів будуть використані для формування лімітів на області».

На Хмельниччині режимний день - 31 січня, тож погодинних відключень у ту добу не буде.

Поки ж слід готуватися до відсутності світла по 18 годин на добу.  Хоча енергетики обіцяють: щойно рівень споживання дозволятиме - заживлюватимуть черги, позначені у графіку «електроенергія відсутня у разі одночасного вимкнення 3 черг».

Нагадаємо, переглянути графік погодинних відключень, знайти інформацію про відповідність вулиць до черг можна в розділі  «Відключення».

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (119)
  • Читач75

    Вітання усім читачам. Хочу висловити подяку колективу vsim.ua за цю статтю. Щиро дякую за ці душевні коментарі... сповнені любові та пристрасті із самої глибини душі народу... Спасибі за гарний настрій шановні "коментарі"... люблю вас)
  • Читач18

    Ви суки дограєтеся з відключеннями і поділом на білих і чорних прийде час за все відповісти
  • Читач17

    Ви суки дограєтеся з відключеннями і поділом на білих і чорних прийде час за все відповісти
  • Андрей Текутьев

    Ау кошмари де світло???

keyboard_arrow_up