Тролейбуса мало, а пересадки дорого: хмельничанин пропонує запустити новий маршрут Ракове - Озерна

Тролейбуса мало, а пересадки дорого: хмельничанин пропонує запустити новий маршрут Ракове - Озерна
  • Ідею впровадити новий маршрут громадського транспорту висловив у своїй петиції Коломієць Микола.
  • Він звертає увагу на те, що одного тролейбуса мешканцям мікрорайонів замало, а добиратися з пересадками дорого.

Нова електронна петиція з'явилася на сайті Хмельницької міської влади 21 грудня. Звернення розмістили у розділі "Транспорт та дороги".  Автор, Коломієць Микола Васильович, пропонує запустити новий маршрут між мікрорайонами Ракове та Озерна.

Як зазначив хмельничанин, тролейбуса № 3 не вистачає, щоб добратися з мікрорайону Озерна на мікрорайон Ракове. Часто люди запізнюються через це на роботу. Діти вранці не встигають добратися вчасно до садочків і в школу. Аби встигнути, потрібно їхати з пересадками. Але це в свою чергу дуже не зручно та дорого.

Петиція поки що набрала 14 голосів. Для розгляду звернення необхідно 500. До кінця голосування залишилося 86 дні. Підтримати ідею можна ТУТ.

Відео дня

Читайте також: Їхати по-новому: хмельницьких кондукторів замінити валідаторами, а водіям підняти зарплатню

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (22)
  • Сіма

    А що автор хоче? Щоб на таку відстань їхати і заплатити як за 2-3 зхупинки люди платять.  В цих халявників морда не трісне?
  • Екатерина Красникова

    в дубово вообще практически нечем добраться.....только 30 ка и 15 тролейбус

    Микола Вінник reply Екатерина Красникова

    Практіческі нєчєм - це як? В вас нема ніг? То в дитинстві читав байку про сов'єцького льочтика - він на ліктях від німців тікав

    Сіма reply Екатерина Красникова

    Симчишин обіцяв там велосипедні доріжки. Будете на велосіпедах їздити. Безкоштовно і цілодобово. Супер?

    Sasha Emelchuk reply Екатерина Красникова

    15 + 15 = 30
  • 2

    Мені з Озерної до АС-1 взагалі нічим толком не доберешся, мабуть потрібно також щось писати

    Сіма reply 2

    Нічим без пересадок маєш на увазі. Тобто заплатив за 1 км, а проїхав 10 км? Акційний маршрут тобто хочете, який назвуть "Мрія халявників"

    Sergii Koval reply 2

    з 27.12 це буде 19 так ходити
  • Александр Князь

    Гречани - Вінниця теж не погано було.

    Сіма reply Александр Князь

    За 3,5 гривні)))

    Микола Вінник reply Сіма

    Дайош маршрут "Озерна-Краків"! Можна даже двойний тариф, 7 грн. Де б розмістити петицію?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up