Туристичний інфоцентр на Проскурівській прикрасили тематичним стінописом

Туристичний інфоцентр на Проскурівській прикрасили тематичним стінописом
Фото: скрін із відео телеканалу "Місто"
  • На задній стіні центра зобразили вулицю Проскурівську середини ХХ століття. 
  • Друзі, а ви вже бачили малюнок. Вам подобається?
 

Фасад Хмельницького туристично-інформаційного центру вирішили прикрасити в оригінальний спосіб. На задній стіні центра зобразили вулицю Проскурівську середини ХХ століття. Зокрема на стінописі відтворили медичний коледж та колишній пасаж, які за останнє століття зазнали значних трансформацій. Також на зображені можна побачити будинок культури, який донині залишився незмінним.

Скрін із відео "Місто"

Нагадаємо, у рамках проєкту “Туристично-інформаційний центр” на вулиці Проскурівській, 40 поблизу кінотеатру Шевченка, встановили кіоск, де надаватимуть безкоштовні інформаційні послуги. Йдеться про консультації з приводу розташування об’єктів туризму, місць ночівлі, харчування, дозвілля, торговельних установ, транспорту. 

Крім того, у туристично-інформаційному центрі займатимуться поширенням рекламно-інформаційної продукції, організацією та продажем місцевих турів, організацією й проведенням семінарів, тренінгів, презентацій для учасників ринку туристичних послуг. Також серед функцій туристично-інформаційного центру є продаж сувенірів, координація громадської спілки «Асоціація гостинності міста Хмельницького» та інших ключових гравців туристичного ринку. 

Відео дня

За інформацією системи електронних закупівель "Prozorro", на приміщення для інформаційного центра витратили 1 672 690 гривень.

Відзначимо також, що центр планували відкрити ще наприкінці травня, однак через певні організаційні питання його відтермінували. Чому так сталося, читайте у нашому матеріалі.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Михайло Хабаль

    піонери свобіди рулять по дитячому...

keyboard_arrow_up