Тверезий день. 2-го вересня у Хмельницькому заборонено продавати алкоголь

Тверезий день. 2-го вересня у Хмельницькому заборонено продавати алкоголь
Фото ілюстративне
  • У понеділок у місті пройдуть святкові лінійки до Дня знань. У цей день місті заборонять продавати алкоголь. Хмельничан просять дотримуватись правила.

У 2015 році міська рада заборонила торговцям продавати алкоголь у "День знань",  оголосивши його “Днем тверезості”. Мета — боротьба з пияцтвом. У мерії нагадують хмельничанам про заборону та просять віднестися до неї з розумінням.

Нагадаємо, цьогоріч лінійки з нагоди святкування Дня знань у Хмельницькому перенесли з 1 на 2 вересня. 

 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (37)
  • Ефим Штейн

    МОЛОДЦІ!!!!
  • Евгений Ярмульник

    лож
  • Валя Рудик

    Правильно!
  • Семен

    Який сенс, якщо поліція на принцип і інші такі точки закриває очі і бухто там продається вночі

    Себастьян Перейро reply Семен

    Ніхто не закриває очі, точки Принцип і пивзавод відсудили право торгувати цілодобово, так як це іхній бізнес.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство власного чоловіка жителька Хмельниччини отримала вирок 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up