У Білогір’ї горів деревообробний цех

У Білогір’ї горів деревообробний цех
  • За минулу добу в області було 5 пожеж.
  • Обійшлося без нещасних випадків.

8 травня, близько 3 години ночі, у Білогір’ї сталася пожежа деревообробного цеху. Як повідомляють в ГУ ДСНС в Хмельницькій області, зайнялося в електрощитовій. Вогонь поширився на площу 150 квадратних метрів. До гасіння цієї пожежі залучалися 8 вогнеборців. Причиною займання вважають порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації електроустановок та електромереж.

 

Відео дня

Також 8 травня горіли дві господарчі споруди. А саме – в селі Пархомівці, Хмельницького району та в селі Зарічанка, що на Кам’янеччині. Крім того, в селі Довгалівка на Шепетівщині ліквідували пожежу в житловому будинку. Там вогонь знищив покриття, перекриття та речі домашнього вжитку. Ймовірною причиною є коротке замикання електромережі. 

Минулої доби пожежа була й в екосистемі. ДСНСники гасили пожежу сухої рослинності у селі Розсохи, що в Хмельницькому районі. 

На всіх вище описаних подіях обійшлося без постраждалих.

Нагадаємо: 3 травня на вулиці Південній у Хмельницькому горів житловий будинок. Під час гасіння вогню пожежники знайшли тіло чоловіка. Загиблий – 1957 року народження. Сталась пожежа, за словами спеціалістів, через коротке замикання електромережі.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up