У боях загинув 28-річний снайпер-стрілець з Хмельниччини

У боях загинув 28-річний снайпер-стрілець з Хмельниччини
  • Віталій Коротюк загинув на Харківському напрямку.
  • У чоловіка залишилось двоє маленьких синів. 

Хмельниччина знову оплакує свого Героя. Цього разу трагічна звістка прийшла до Шепетівщини. Стало відомо, що у боях на Харківщині загинув снайпер-стрілець Віталій Коротюк. Йому було 28 років...
Віталій слу­жив стріль­цем-снай­пе­ром ме­ха­ні­зо­ва­но­го від­ді­лен­ня ме­ха­ні­зо­ва­но­го взво­ду ме­ха­ні­зо­ва­ної ро­ти ме­ха­ні­зо­ва­но­го ба­таль­йону. Захисник загинув 6 ве­рес­ня, під час ви­ко­нан­ня бойово­го зав­дання в зо­ні про­ве­ден­ня во­єн­них дій на Хар­ківсь­ко­му нап­рямку. Про це повідомили в Ізяславській міській раді. 

«Не­щад­ний ро­сій­ський оку­пант заб­рав не ли­ше його жит­тя, а й мрії, і май­бут­нє… Ро­сій­ський аг­ре­сор заб­рав люб­ля­чо­го си­на та бра­та, ко­ха­но­го чо­ло­ві­ка, у двох ма­лень­ких си­нів — тур­ботли­во­го тат­ка, в гро­ма­ди — від­важно­го за­хис­ни­ка…. Він слу­жив прав­дою та во­лею за на­шу Ук­ра­їну, за не­за­леж­ність, за спо­кій сер­дець та за май­бут­нє кож­но­го ук­ра­їн­ця. Важ­ко сприй­ма­ти смерть на­ших за­хис­ни­ків… Ще важ­че знай­ти сло­ва вті­хи і під­трим­ки для рід­них, близь­ких та знайомих Ві­та­лія. Це не­ви­мов­ний біль та не­поп­равна втра­та, яку не про­ба­чи­мо оку­пан­ту і ні­ко­ли не за­бу­де­мо. Ко­жен меш­ка­нець гро­ма­ди схи­ляє го­ло­ву пе­ред від­важніс­тю, стій­кіс­тю та пат­рі­отиз­мом на­шо­го но­вітнього Ге­роя. Ім’я Ві­та­лія Ко­ро­тю­ка на­зав­жди бу­де впи­са­не в іс­то­рію на­шої дер­жа­ви. Ге­рої не вми­ра­ють, во­ни про­дов­жу­ють за­хи­ща­ти нас із не­бес! Віч­на сла­ва і пам’ять на­шо­му Ге­рою», - зазначають на сторінці Ізяс­лавсь­кої міськради.

Наразі поки немає інформації про зустріч тіла військового. Дату прощання також повідомлять згодом.

Відео дня

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1163)
  • Евгения Потеряйко

    Вічна пам'ять Герою України!
  • Руслана Парфенюк

    Царство небесне вічна пам'ять Герою України
  • Людмила Синицкая

    Вічна пам'ять.
  • Shevchuk Alexandr

    ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЮ 🕯️

keyboard_arrow_up