Загинув, рятуючи побратима. Хмельничани попрощалися з військовим Арсенієм Пілецем

Загинув, рятуючи побратима. Хмельничани попрощалися з військовим Арсенієм Пілецем
  • Захиснику України було 49 років.

  • Він загинув у Пісках на Донеччині.

В районі селища Піски Донецької області загинув хмельничанин Арсеній Пілець. Це сталося тиждень тому, 1 вересня. На момент смерті військовому було 49 років. Сьогодні, 8 вересня, з ним попрощалися у Хмельницькому. Віддати останню шану герою прийшли рідні, друзі побратими, представники місцевої влади.

Побратим Василь згадує загиблого Арсенія Пілеця як веселу та надійну людину. Той відповідав за господарство частини. Чоловік згадує — того дня для виконання завдання потрібно було п’ять добровольців. Серед інших визвався і Арсеній.

— Вони зайшли на позиції, Піски — це остання позиція, п’ятеро їх. Заступника командира взводу накрив гранатомет, він (Арсеній — прим. авт.) побіг витягувати, і танк накрив зразу. Його перев’язали, на евакуацію, на броню, і там він помер, — розповів побратим загиблого.

Відео дня

Поховали Арсенія Пілеця на Алеї слави у мікрорайоні Ракове. Додамо також, що сьогодні, 8 вересня, хмельничани прощатимуться з Анатолієм Заверухою, який також загинув у Пісках. Репортаж з церемонії прощання очікуйте згодом.

 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (44)
  • Ларіса Крищук

    Вічна память!!!
  • Нина Дубенко

    Світла пам'ять Герою.Співчуття рідним.
  • Оксана Горєлова

    Низький уклін тобі Герою 🙏💙💛 ВІЧНА шана і ВІЧНА пам'ять 🙏🙏🙏
  • Галина Панчишина

    Вічна пам'ять Герою співчуття рідним

keyboard_arrow_up