У чому зустрічати рік Свині: поради дизайнера

У чому зустрічати рік Свині: поради дизайнера
  • В 2019 році на зміну Жовтому Земляному Собаці прийде Жовта Земляна Свиня.
  • Важливо зустріти її в гарному настрої та задобрити відповідним новорічним образом.
  • Шовк, атлас та оксамит - ось тренди 2019 року.
  • Експерти радять одягнути зручний та максимально яскравий одяг.

Наближається головна ніч року - Новорічна. Існує прикмета: “Як Новий рік зустрінеш - так його і проведеш”. Тому все має бути ідеально. Особливо це стосується святкового образу. Покровителькою 2019 року стане Жовта Земляна Свиня. Тварина сильна та цілеспрямована. Любить чіткість та практичність. Тому до вибору вбрання необхідно підійти розсудливо.

Жовта Земляна Свиня, хоч і близька за своєю природою до попереднього тотему 2018 року, проте у виборі одягу надає побільше простору. Головними кольорами 2019 року стануть: червоний, золотий, смарагдовий, помаранчевий. Якщо вам не до вподоби 50 відтінків сонця, Свинка пропонує вам альтернативу у вигляді більш стриманих кольорів: пісочного, графіту, горіхового, теракотового, мідного.

Не варто забувати про рожевий - улюблений колір Свині. Його можна вдало поєднати з більш яскравим червоним.

Відео дня

Щодо тканин, цьогоріч популярними будуть: шовк, атлас, паєтки, люрекс, оксамит і пір’я. Свиня любить комфорт та зручність, але не строгість. Тварина грайлива, любить експерименти, тому не бійтеся поєднувати кольори та форми. Варто відмовитися від спідниць-карандаш та занадто вузьких штанів. Віддавайте перевагу вільному крою, асиметричним блузам та відкритим плечами. Свиня відома транжира - економити на новорічному образі не варто.

Новорічний look має дивувати та запам’ятовуватися. В цьому вам допоможуть аксесуари. Родзинкою вбрання мають стати золоті або інші натуральні прикраси. Обирайте намисто з дерева чи з перлів.

Про модні тенденції образу Новорічної ночі 2019, журналістам vsim.ua розповіла хмельницький дизайнер Тетяна Гарматюк.

- Головне - це зручність та комфорт. Свинка у нас тварина не дуже вибаглива. Тому поле для експериментів - величезне. Дійсно, цього року продовжують бути популярними відтінки жовтого та помаранчевого. Проте, вони не є обов’язковими. Сміливо експерементуйте. Є люди, які просто не уявляють себе без чорного чи сірого кольору - не біда. Їх можна урізноманітнити яскравими акцентами і вийде ідеальне новорічне вбрання. Також популярний червоний колір. В тренді довгі сукні з повітряною спідницею. Цього року дозволяється відкритість та сексуальність. Важливо обрати одяг, у якому ви почуватимете себе впевнено та зручно. Сукня не має перешкоджати рухам. Можна одягнути світлі широкі штани з високою талією та сорочку з рослинним принтом. Або обрати білу сукню і доповнити її яскравою сумкою та прикрасами.

Також популярні в цьому році металеві відтінки. Вони виглядатимуть вишукано та на всі 100% відповідатимуть стилістиці Нового-2019 року.

Що одягнути жінці

Ідеальний образ - це довга сукня вільного крою. Переважно червоного, золотого чи коричневого кольору або їх відінків. Не забувайте про ніжний білий. Цей колір сам по собі виглядає розкішно та по-багатому. Його можна доповнити яскравими акцентами червоного та золотого. Цього року можете сміливо обрати сукню з відкритими плечима та спиною. Не зайвим буде і глибоке декольте. Якщо вам не до вподоби надто яскраві кольори, одягніть стриманий металік або молочний колір. Обирайте зручні однотонні комбінезони з яскравим квітковим орнаментом. А ось від тваринних принтів краще відмовтеся. Пам’ятайте, що головна тварина цього року - Жовта Земляна Свиня і конкурентів вона не любить.

Що одягнути чоловіку

Чоловік своїм вбранням має відповідати образу жінки. Для нього також не завими будуть дорогі акценти та вишуканість. Проте чоловік має бути більш стриманим та спокійним. Краще обрати оливковий, земляний, гірчичний та кавовий відтінки. У Новорічну ніч слід забути про строгі ділові костюми. Ідеальне - поєднання світлих штанів та яскравої сорочки. Для джинсів теж притаманна класика. Тут слід не переборщити.

Якщо ви гадаєте, що аксесуари не для чоловіка - забудьте, лише не у 2019 році.

Якщо ви обрали класику, доповніть її яскравою краваткою та запонками. Цього року сміливо одягайте перстні, ланцюжки та ремені з бляхами.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Марина Комаровская

    В олів'є.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up