У «Дані» на Озерній закрили продуктовий відділ

У «Дані» на Озерній закрили продуктовий відділ
  • Продуктовий відділ у ТЦ «Дана» не працює відсьогодні, 23 січня. 
  • На полицях залишились лише деякі товари.
  • Стелаж "для допомоги пенсіонерам" стоїть порожній. 

Продуктовий відділ у торговому центрі «Дана», що на Озерній, закрився сьогодні, 23 січня. Тепер вхід до магазину перегороджений корзинами для продуктів. Каси не працюють. Полиці для товарів стоять напівпорожні. Тут залишились лише деякі продукти харчування, пластиковий посуд та канцелярія. На куточку для споживача висить оголошення про закриття магазину. На ньому ж зазначено, що в зв'язку із закриттям на всі товари діяла знижка 7%. 

Торговий центр «Дана» був єдиним в місті, де встановили стелаж для допомоги пенсіонерам. Кожен охочий міг придбати у продуктовому відділі та покласти там хліб, крупи чи водичку. А пенсіонери могли безкоштовно взяти ці товари.

Тепер на полиці для допомоги пенсіонерам товарів немає. Там валяється лише забута кимось шапка.

Відео дня

Працівник магазину зізнається, що продуктовий відділ закривається. Але причин не називає. Мовляв, це рішення господаря маркету.

-  Магазин не працює, - каже чоловік. – Бачте, на касах нікого немає, вони вимкнені. Так вирішив власник магазину.

Киваючи на порожній прилавок для пенсіонерів, чоловік розповідає, що вони й досі сюди приходять. Але взяти вже нічого. На питання куди ж ходити стареньким за безкоштовним хлібом, відповідає, що цей відділ перейде до нових власників. Можливо, вони дотримаються традицій. 

Читайте також: 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up