У двох ВУЗах Хмельницького шукають вибухівку (ФОТО, ВІДЕО)

У двох ВУЗах Хмельницького шукають вибухівку (ФОТО, ВІДЕО)
  • Невідомий повідомив про замінування МАУПу та ХУУПу. 
  • Вибухотехніки перевіряють всі корпуси останнього. 
  • Шукають небезпечні речовини і в готелі “Енеїда” та автосалоні.

Чергове “замінування” у Хмельницькому. Цього разу евакуації піддалися два вищі навчальні заклади міста. Близько 11:15 на “102” зателефонував невідомий і сказав, що замінували ХУУП та МАУП. Також додав, що вибухівка є і в одному з автосалонів по Старокостянтинівському шосе. Адреси невідомий не назвав. Тому надзвичайні служби виїхали за всіма вказаними напрямками. 

Із Хмельницького інституту Міжрегіональної Академії управління персоналом, що по Проспекту Миру, 101А та із трьох корпусів Хмельницького університету управління та права (на Проскурівській, Театральній, та Героїв Майдану) евакуювали студентів та персонал. 

Відео дня

Там працюють одночасно пожежники, медики, газовики, вибухотехніки, кінологи зі службовими псами та поліцейські. Території навколо навчальних закладів огородили. Журналісти vsim.ua побували на місці події біля одного з корпусів ХУУПу на Театральній, 8. Пошук вибухівки там тривав близько години. Далі вибухотехніки рушили перевіряти готель”Енеїда”.

Також правоохоронець додав, що відомості про подію буде внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 229 ККУ. “Жартівнику” загрожує до 3-х років ув’язнення та компенсація збитків відповідним службам, які проводили роботу на місцях викликів. 

Нагадаємо, що 18 листопада вибухівку шукали на залізничному вокзалі. Тоді дзвонив теж невідомий. Нічого підозрілого вибухотехніки не знайшли. Про це ви можете прочитати в матеріалі: На залізничному вокзалі Хмельницького шукають вибухівку.

А ввечері 1 листопада правоохоронців повідомили про підозрілий предмет біля магазину «Стамбул» поряд із залізничним вокзалом. Як виявилося, це була картонна коробка з документами. Нічого небезпечного у ній не було. Деталі дізнавайтеся в статі: Біля залізничного вокзалу багато поліції і вибухотехніки: що там відбувається.

Чим завершиться перевірка навчальних закладів, дізнавайтеся згодом на нашому сайті. Слідкуйте за оновленнями. 

Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті та у Facebook, Telegram,  Instagram та YouTube

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up