У Городку відкрили антарктичну фотовиставку. Що на ній показують (ФОТО)

У Городку відкрили антарктичну фотовиставку. Що на ній показують (ФОТО)
Фото з відкриття виставки. Автор – Олександр Заклецький, сайт НАНЦ
  • На експозиції можна побачити 27 колажів. 

  • Виставка діє до наступної суботи. 

У краєзнавчому музеї G-MUSEUM в Городку відкрили виставку Національного антарктичного наукового центру. Вона носить назву «Україна в Антарктиці: дослідження та незламність». Про це інформують на сайті НАНЦ.

Виставка діє із 15 вересня. У колекції представлені 27 колажів – за кількістю років з часу отримання Україною станції «Академік Вернадський». Світлини розповідають про унікальну природу крижаного континенту, життя та роботу українських полярників, та їхні дослідження. Крім того, фотовиставку доповнюють цікаві відео з Антарктики.

— Те, що перша презентація оновленої версії виставки відбувається саме в G-музеї – дуже символічно, адже майбутня Україна буде модерною державою, глибоко інтегрованою в глобальний світ, і як станція “Вернадський”, так і G-музей є маленькими камінчиками цієї майбутньої України, – зазначив директор НАНЦ Євген Дикий.

Відео дня

Аби переглнути всі фото - гортайте вбік:

На відкриття виставки до музею завітали понад 100 містян різного віку, які зацікавилися далеким континентом. Допомогли її організувати історик і краєзнавець Дмитро Полюхович та керівнику відділу культури, національностей, релігій та туризму Городоцької громади Олег Федоров. Оглянути експонати можна до 23 вересня. 

Де та коли працює G-MUSEUM

Довідка:
G-MUSEUM – це інноваційний музей на Хмельниччині. Його збудували два роки тому коштами українських меценатів. За стандартами та стилістикою G-музей перевершує більшість музеїв в містах-мільйонниках.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Віра Надія

    Цікаво працює музей. А чому у вихідні не працює?

    Dmytro Poluh reply Віра Надія

    В суботу працює
  • ЧитачЧитачів

    Як це не дописали вірусне гасло: "Всі зібрані кошти підуть на ЗСУ".

    Dmytro Poluh reply ЧитачЧитачів

    У вас психологічні проблеми?

    ЧитачЧитачів reply Dmytro Poluh

keyboard_arrow_up