У Хмельницькому відбувся благодійний забіг “Братство сталевих”

У Хмельницькому відбувся благодійний забіг “Братство сталевих”
  • #пресслужба

  • Захід спільно із партнерами організувала Хмельницька обласна рада.

  • Було більше 500 учасників й зібрали понад 89 тисяч гривень для військових.

У Хмельницькому сьогодні, 16 вересня, відбувся благодійний забіг “Братство сталевих”. Його старт й фініш організували біля входу до дендропарку “Поділля”. Сюди прийшли сотні людей. Хтось для того, щоб взяти участь в забігові, а хтось повболівати за друзів.

Символічно, що на 570-ий день повномасштабного вторгнення забіг зібрав 570 учасників. Частина із них проходила попередню онлайн-реєстрацію. Хтось записувався безпосередньо перед стартом. При цьому обов’язковою умовою був донат на ЗСУ. Він мав становити щонайменше 100 гривень.

Відео дня

Проте донати були й більші. Завдяки цьому вдалося зібрати понад 89 354 гривні. Усі кошти в скриньці військовим 140-го окремого центру сил спеціальних операцій  відразу передала голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк. Саме облрада за підтримки обласної військової адміністрації та громадської організації «Flash run» стали організаторами забігу.

Виручені кошти підуть на закупівлю необхідного обладнання для військових. Чимало з них були учасниками забігу. Також вони, аби зацікавити присутніх на заході, влаштували виставку техніки та зброї. 

Учасниками забігу, окрім військових, були діти, працівники виконавчого апарату обласної ради, комунальних закладів, волонтери. Усі вони подолали дистанцію 2,5 кілометри й на фініші з рук військових отримували пам’ятні медалі.

На зображенні може бути: 5 людей та текст

“Дякую усім свідомим та небайдужим хмельничанам, які брали участь у забігу, які просто донатили, щоб висловити свою подяку та підтримку нашим військовим, - зазначила голова обласної ради Віолета Лабазюк. - Сьогоднішній день вкотре довів – разом ми сила, яка здатна на все. Об’єднанні заради спільної мети, підтримуємо військових та разом йдемо до Перемоги.

@vsim.ua

 

♬ оригінальний звук - Новини Хмельницького

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up