У «Гуфі-центрі» проводять навчальні тури у формі квестів (ФОТО)

У «Гуфі-центрі» проводять навчальні тури у формі квестів (ФОТО)
Тут і далі фото зі сторінки Центру

Відгадати слова чи посортувати на швидкість сміття — відтепер до навчальних турів по Центру поводження з відходами додали цікаві завдання для малечі. Дізнавайтесь, як потрапити на черговий квест. 

Попри війну в хмельницькому “Гуфі-центрі” не припиняють навчати правильному поводженню з відходами. Так, з початку повномасштабного вторгнення росії «Гуфі-центр» відвідало більше 1270 хмельничан та гостей міста. Ще понад 630 школярів побували у навчальному центрі віртуально. Про це повідомляють у міській раді

Працівники Центру проводять найрізноманітніші заходи, аби привити звичку сортувати сміття та розповісти як правильно поводитися з різними типами відходів. Окрім екомайстер-класів та екскурсій по закладу, в «Гуфі-центрі» відбуваються покази мультфільмів та фільмів на екотематику.

А тепер гіди навчального центру додали різноманіття до турів і час від часу проводять їх у форматі квестів. В міській раді кажуть, саме в інтерактивній формі цікавіше отримувати нові знання.

Відео дня

Тур-квест — це відгадувати зашифровані слова, нюхати неприємні запахи відходів, складати слова з літер, пазл з переробленого пластику, сортували сміття на швидкість, збирати речі на екологічний пікнік та багато інших завдань, — додають в мерії. 

Охочі потрапити на квест можуть дізнатися дату й час проведення найближчого заходу зателефонувавши гідам навчального центру за номером (067) 359 00 34.

Центр поводження з відходами працює за таким графіком:

Адреса: вул. Марка Кропивницького, 6А

За анонсами також можна стежити на сторінках «Гуфі-центру» в соціальних мережах на Фейсбук та Інстаграм.

Довідка: навчальний центр поводження з відходами «Гуфі-центр» — це простір, який створено, аби навчати розумному поводженню з відходами.

«Гуфі-центр» має це п'ять залів:

У центрі понад 30 інтерактивних експонатів, які розроблено та виготовлено спеціально для «Гуфі-центру».

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up