У хмельницьких автобусах видають старі квитки, хоч ціна на проїзд вже 2 місяці як зросла

У автобусних маршрутах загального користування № 21 «Завод «Катіон» – Автостанція № 1» та № 51 «Завод «Катіон»– Ракове» й досі на квитках зазначена стара вартість проїзду, а іноді «кондуктори» і їх забувають видавати. На це «ВСІМ» поскаржилися читачі.

 Нагадаємо, з 28 лютого проїзд у маршрутках та автобусах міста зріс на 50 копійок.

В маршрутках проїзні талончики водії не видають, а в автобусах їх повинен давати контролер. Пройшло уже два місяці з того часу, хмельничани оплачують проїзд за новими тарифами, однак в більшості автобусах квитки й досі видають із зазначеною ціною 2,50 гривень, а інколи – 2 гривні.

Відповідно до пункту 3.1.14. Умов конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, затверджених рішенням виконавчого комітету від 26.01.2012 року № 71 перевізник зобов'язаний забезпечувати поточний продаж квитків. Тому квитки в автобусах таки мають видавати пасажирам.

Відео дня

Щодня автобусний маршрут №51 обслуговує 6-6,5 тисяч хмельничан, в місяць ця кількість близько 180-195 тисяч. Маршрутом №21 користується 5,2-6 тисяч пасажирів в день, в місяць - близько 109,2-126 тисяч.

На інформаційний запит журналіста «ВСІМ» в управлінні транспорту і зв’язку Хмельницької міської ради конкретної відповіді не дали.

«В зв’язку з критичною ситуацією стрімкого та непередбачуваного зростання вартості пального та запасних матеріалів, яка могла спричинити зупинку громадського транспорту та викликати масове невдоволення серед мешканців міста, в тому числі порушення нормального циклу їх життя 26.02.2015 року виконавчим комітетом Хмельницької міської ради прийнято рішення № 147 «Про встановлення тарифів на транспортні послуги по перевезенню пасажирів в місті Хмельницькому у міському пасажирському транспорті загального користування». На підставі даного рішення Хмельницьким комунальним підприємством «Електротранс», яке обслуговує автобусний маршрут № 51 «Завод «Катіон»– Ракове» та фізичним підприємцем Мішиним О.В. підготовлені накази по кожному з підприємств «Про переоцінку разових проїзних квитків на автобусних маршрутах».

Але як зясувалося, проїзні квитки на автобусні маршрути загального користування замовляються та виготовляються в великих об’ємах з урахуванням на ½(півроку) року роботи. Тому нові квитки вартістю 3 гривні слід очікувати влітку.

Якщо у вас виникають питання щодо роботи транспорту у місті, Ви можете звернутися у Хмельницьке комунальне підприємство «Електротранс», що по вулиці Тернопільській, 15/2 (тел.2-21-45) або до приватного підприємця та перевізника Мішина О.В. за адресою Інститутська, 6 (тел. 050-376-49-90)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    "Приватному підприємцю Мішину"  закони не писані? Заніс куди треба хабаря- і їзде,як хоче!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up