У хмельницькій дитячій лікарні відкриють відділення невідкладних станів: що там буде

У хмельницькій дитячій лікарні відкриють відділення невідкладних станів: що там буде
Фото тут і в тексті - зі сторінки Олександра Симчишина
  • Разом з реконструкцією дитячої лікарні, планують і відкриття відділення невідкладних станів та реанімації.

Реконструкція у приміщенні міської дитячої лікарні стартувала цього року. Наразі там планують створити сучасне відділення невідкладних станів і дитячої реанімації. У приміщенні буде травматологія, приймальне відділення, рентген-кабінет, УЗД, КТ, а також операційні. Загальна площа реконструкції і добудови складає півтори тисячі квадратних метрів. Роботи розпочали в серпні. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав міський голова Олександр Симчишин.

За його словами, на добудову використали майже 2,5 мільйони гривень, до кінця року планують ще додати 3 мільйони. Решту суми передбачили виділити у наступному році. Загальна вартість буде складати близько 18 мільйонів гривень. 

"Сюди входить повна реконструкція, нові мережі, добудова, благоустрій та частина обладнання. Буде ще потреба у придбанні медичного обладнання, орієнтовно на 18 мільйонів гривень та будівництво системи КС незабезпечення для всієї дитячої лікарні", - написав мер. 

Відео дня

У відділенні невідкладних станів і реанімації надаватимуть допомогу маленьким хмельничанам, мешканцям територіальної громади і дітям з області, які цього потребуватимуть.
 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач33

    что такое -  "будівництво системи КС незабезпечення для всієї дитячої лікарні" ?

keyboard_arrow_up