У Хмельницькій обласній раді шукали вибухівку (ОНОВЛЕНО)

У Хмельницькій обласній раді шукали вибухівку (ОНОВЛЕНО)
  • На майдані Незалежності були десятки правоохоронців.
  • Невідомий повідомив про замінування Будинку рад.
  • Прохід через площу був огороджений.

Ранок для працівників Хмельницької обласної ради почався неспокійно. На електронну адресу ради надійшло повідомлення про те, що приміщення заміноване. На місце відразу викликали правоохоронців, медиків і рятувальників. Про це vsim.ua розповів капрал патрульної поліції Богдан Ківіцький.

З Будинку рад евакуювали всіх людей. В приміщенні працюють вибухотехніки. А на майдані чергують рятувальники, медики і поліцейські. Останні перегородили прохід через площу і завертають усіх перехожих на тротуар.

На місці працює журналіст vsim.ua. Слідкуйте за оновленнями.

Відео дня

Нагадаємо, цього року поліцію та інші служби вже не вперше турбують через повідомлення про замінування. Раніше вони були хибними.

12:00

Близько 12-ї від обласної ради почали від'їжджати всі екстрені служби. Прохід через майдан відновили. А працівники закладу повернулися до роботи. Вибухотехніки підозрілих предметів у приміщенні не знайшли.

11:30

За даними поліції, повідомлення про вибухівку надійшло на робочий планшет обласної ради ще вчора ввечері. Сьогодні працівники закладу відкрили електронну пошту і виявили лист. Про знахідку відразу повідомили правоохоронців. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Федя Самсонов

    комусь нада було відволікти людей від політики. бо паралельно шось мутилося
  • Марина Тонкошкура

    Ну ,якби, хоч одного з цих мінувальників щловили,то це не повторювалося!!!

    Амелі reply Марина Тонкошкура

    помляєшся)) за таку роботу варто бачити ефект, а тому бажаючих замінувати не зменшиться))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up