У хмельницькій поліції служитимуть бійці спецпідрозділу КОРД

У хмельницькій поліції служитимуть бійці спецпідрозділу КОРД
Фото з сайту МВС України
  • Бійці пройшли двохмісячне навчання за програмою американської тактичної підготовки поліцейських груп.   
  • Хлопці мають забезпечити силову підтримку іншим підрозділам поліції, а у разі необхідності бійці братимуть участь в АТО.  

 

Поліцейські з Хмельниччини отримали сертифікати про проходження спецпрограми. Підготовка нових кордівців тривала два місяці. Тренування проходили на базі Центра підготовки підрозділів особливого призначення. Про це йдеться на сайті МВС України.

Під час тренувань хлопці відком від 21 до 35 років навчалися знешкоджувати злочинців.  Відточували навички порятунку людей у різних ситуаціях. Програма частково фінансується американськими партнерами. КОРД наразі являється одним з  найпідготовленіших підрозділів. У КОРД відбирали людей, які пройшли строкову службу в армії і які мають реальний бойовий досвід на Сході. 

Довідково:

Відео дня

КОРД - новий підрозділ особливого призначення Національної поліції, заснований у березні 2016 року. Основними його завданнями є затримання особливо небезпечних озброєних злочинців і організованих кримінальних груп, проведення спецоперацій по звільненню заручників. Всього заплановано набрати в спецпідрозділ КОРД 2100 поліцейських.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up