У Хмельницькому – майже весна. Але опалення поки не відключатимуть

У Хмельницькому – майже весна. Але опалення поки не відключатимуть
Стовпчики термометрів підскочили до 10-13°. Однак комунальники економити не збираються, обіцяють, що в домівках у хмельничан залишиться тепло.
Подачу тепла зупинили у Львові. Щоправда, лише на день. Місцеві «тепловики» кажуть, якщо температура підвищиться до 10 градусів, опалення призупинять, а відновлять після 17 години. 
Хмельничанам за це можна не турбуватись. Адже, як розповідає «ВСІМ» заступник міського голови Анатолій Нестерук, тепло не довготривале, тому сенсу відключати опалення поки немає. Окрім цього, мешканці і самі мають можливість регулювати теплопостачання у своїх квартирах.
- Постачання тепла відбувається відповідно до погодних умов. У нас в місті по двох  підприємствах – це  «Південно-Західні тепломережі» і «Теплокомуненерго» встановлено лічильники обліку тепла. D першому випадку це 96 %, по іншому - 87%. І є старші кожного будинку. Вони самі собі крутять і регулюють тепло, навіть нас не питаючи, - каже Анатолій Макарович. - Опалення подається, виходячи з температури зовнішнього повітря. Якщо на вулиці сьогодні 5 градусів, значить теплоносій йде менший. Якщо ж буде градусів 15, то, звісно, ми будемо припиняти теплопостачання. Адже газ дорогий, для чого ж палити його і робити людям нарахування. Тим паче, завтра прогноз може бути зовсім інший
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • PAL

    Правильно, на день можно отключать тепло.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up