У Хмельницькому біля підземки роблять транспортну «кишеню»

У Хмельницькому біля підземки роблять транспортну «кишеню»

Комунальники демонтують плитку. На її місці вистелять асфальт та облаштують заїзд для громадського транспорту.

Облаштувати транспортну «кишеню» на зупинці біля «Ощадбанку» планували ще у 2015 році. Тоді комунальники не зуміли виконати усі роботи. Більш активний процес облаштування зупинки розпочався у травні поточного року.
Процес виконання робіт затрудняло перенесення електроопор. Новим етапом для працівників став демонтаж плитки на тротуарі. Її колись вимостили за рахунок «Ощадбанку». Тепер робітники акуратно виймають плитку та складають на піддони. Як повідомили «ВСІМ» в управлінні ЖКГ Хмельницької міськради, всю плитку повернуть власнику.

- Плитку ми забираємо собі. Уже знаємо, як використовуватимемо її. Будемо робити благоустрій біля інших відділень у Хмельницькому, - повідомили «ВСІМ» в будівельному відділі «Ощадбанку.

Поки в управлінні ЖКГ не говорять про строки завершення робіт. На все згідно проекту передбачено близько 400 тисяч гривень. Кажуть, що за попереднім задумом, в "кишені" біля підземки зупинятимуться лише маршрутні таксі, щоб розвантажити скупчення транспорту на зупинці "Торгівельний центр".  А на останній висадку та посадку пасажирів здійснюватимуть лише автобуси і тролейбуси. 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Анонім

    Аааа ну канєшно.  І зараз вихідні,  а вони все кинули щоб лежало розрите

    Анонім reply Анонім

    Ви поки відпочиваєте, вони  будуть пахати? Всі хочуть відпочити на вихідні. Обходьте по другій стороні
  • Анатолій Шило

    Ліпше коло юності щось зробили у сторону города,ато зупиняються на перехресті
  • Анонім

    Маршрутки потрібно прибирати з міста, тільки автобуси і тролейбуси .

    Анатолій Шило reply Анонім

    ПРАВИЛЬНО
  • Olga

    Може й вірно...Бо за тролейбусами і великими автобусами маршрутки на "5 колесі" зупиняються уже майже на пішохідному..За ними чорт зна як переходити дорогу, навіть на зелене пішохідне. Аби не вийшло як завжди - планували одне, отримали  інше. Бо маршрутчики за 1-2 пасажирів вдавляться і зупинятимуться де завгодно.

    Анонім reply Olga

    Точно, почти все маршрутчики такие мрази, что наберут полный салон стоячих, а с самого заду с маленьким ребенком очень тяжело выйти. Конечно, еще и пасажиры в большинстве своем это стадо, так как лезут в переполненную, там, где через минуту будет идти пустая. Но это сразу видно-село

    Анонім reply Анонім

    Звісно "маршрутчики мрази", бо вам вдалось сісти, а вони набрали стоячих після вас. А що ви кажете, коли вам доводиться бути стоячим пасажиром, бо ви поспішаєте і маршрутчик навіть якщо і відмовить вас взяти на стояче місце все рівно візьме, бо ви його ледь не на колінах змусите це зробити, бо ви поспішаєте. У стоячих місцях не лише інтерес маршрутчиків, але й пасажирів, які вже хочуть їхати, а не чекати наступну маршрутку із вільними сидячими місцями. Кожна людська скотиняка думає тільки про свій інтерес.

    Анонім reply Анонім

    Еще, если спишу и не влажу, то у меня есть специальный ремень, которым я цепляюсь с заду маршрутки и она меня тащит на халяву)) Я, таким образом, доставляю свое тело по назначению, и при этом бесплатно(если конечно водитель не выскочит и не снимет с меня 3 грн. -скидка за дискомфорт)

    Анонім reply Olga

    Не добра ідея
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up