У Хмельницькому на честь царя пройдуть хресним ходом

У Хмельницькому на честь царя пройдуть хресним ходом
Громадська організація "Черноморское казачье войско" проведе хресний хід в пам'ять трагічної загибелі царської родини Романових. 17 липня активісти збираються пройти від Дубового до площі, і назад.

Організатори закликають приєднатися усіх не байджих. Збиратимуться біля храму Георгія Побідоносця, що на Дубовому об 11:00.

- Ми не перший рік вже проводимо такий хресний хід, - каже атаман "Черноморского казачьего войска" Ігор Арсенюк. - Царська сім'я - це великомученики. Ми зобов'язані поважати та пам'ятати про них. Своєю акцією ми закликаємо людей до покаяння, цінування сімейних та духовних цінностей. Це була велика біда. Це стосується і сьогодення, адже немає кращої влади, ніж влада православного царя.

Ініціатива обурила хмельницьких козаків.

Відео дня
> - Царську сім’ю знищили «совєти», а до чого тут Україна? – каже отаман Хмельницького окремого козацького куреня імені Івана Нечая Сергій Скоробогатий. – Ми проти.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Anonymous

    Комусь явно влітку нема чим зайнятись. Очевидно, що це знову ж ті такі пенсіонери, яким аби не сидіти удома.
  • Anonymous

    якийсь маразм,а що нам українцям до їхнього царя? в россії вбили багато царів,то що,всіх хресним ходом славити,та ще й у Хмельницькому? потім на честь петра 1-го а тоді дивись і Івана грозного славитимуть,так і до путіна дійдуть
  • Anonymous

    "Черноморское казачье войско" - знаходиться в Придністровї у нас їх нема є один або два прихвостня і все. Це московські попи когось з почаївської лаври привроркли.
  • Anonymous

    "Черноморское казачье войско" у Хмельницькому на честь російського царя (якого вбили ті ж комуно-руські) пройдуть хресним ходом... Ндаааа
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:27 У центрі Хмельницького водій автобуса зачепив припарковане авто і зник з місця ДТП 12:31 На Подільській 20-річний водій наїхав на пенсіонерку 11:19 З початку року в Хмельницькому народилося 1 169 дітей 10:35 У Хмельницькому горів житловий будинок. Загинув чоловік photo_camera Від читача 20:28 У Хмельницькому до Дня Вишиванки влаштують святковий велопробіг у вишитих сорочках 10:04 «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». На Хмельниччині визначили переможців з футзалу photo_camera 09:37 У Хмельницькому аварійні відключення світла: адреси 09:09 Ті, хто не підлягає мобілізації, мають пройти базову військову підготовку, – закон 21:11 На "щиті" повернулись семеро захисників з Хмельниччини. Хто вони 20:35 Де не буде світла у Хмельницькому 15 травня (АДРЕСИ) 20:01 Голівудські зірки з українським корінням: дізналися, хто з Хмельниччини 19:41 Де вигідніше у Хмельницькому: порівняли ціни на курятину photo_camera 19:07 На водосховищі Хмельницької АЕС спеціалісти зафіксували мор риби (ФОТО) 18:35 «Маємо право на освіту»: мітинг проти скорочення Хмельницького обласного ліцею photo_camera 17:59 З торговельного центру у Хмельницькому зникло майно: затримали підозрюваного 17:25 Де контролюють швидкість на Хмельниччині. Карта «TruCam» та «Каскад» 16:40 П’яні за кермом: скільки нетверезих водіїв за тиждень спіймали хмельницькі патрульні 15:51 Мешканка Шепетівщини відмовлялася від опікунства на користь онука: що вирішив суд
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up