У Хмельницькому на речовому ринку підпалили кіоск

У Хмельницькому на речовому ринку підпалили кіоск
  • Пожежа сталася сьогодні вранці на вулиці Геологів.
  • Охоронцю ринку вдалося самотужки локалізувати вогонь та не дати йому перекинутись на сусідні кіоски.

Вранці 21 січня на речовому ринку в обласному центрі сталася пожежа. Палав один із кіосків на вулиці Геологів. Вогонь першим помітив охоронець ринку. Чоловік одразу викликав рятувальників.

Ба більше, він самотужки почав гасити пожежу за допомогою вогнегасника. Таким чином він зміг локалізувати вогонь та не дав йому розповсюдитись на сусідні торговельні кіоски. Про це повідомили у Головному управлінні ДСНС області.

Бійці ДСНС, прибувши на місце події, остаточно ліквідували пожежу. Як зазначають рятувальники, під час пожежі ніхто не постраждав.

Відео дня

За словами фахівців, найімовірніше, що причиною загоряння став підпал.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Людмила Левчук

    А аромат який там був,це жах.у вівторок була на ринку то бачила це все,добра половина шубок вигоріли
  • Алексей Лесовой

    Конкуренция двигатель торговли
  • Ліна Сівко

    Окей
  • Дмитро Баула

    Черговий хитросракий барига не розрахувався з боргами і відпочивав за бугром)))

    Sidorcuk Masa reply Дмитро Баула

    Ага, да, це вы про пенсионый, про наш пенсионый, про пенсионных барыг, про продавцов пенсий??Ага, да ,пенсионные барыги)))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:38 150 вулиць без світла: графік відключення на тиждень у Хмельницькому 16:41 У Хмельницькому затримали двох юнаків з наркотиками, – поліція 15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up