У Хмельницькому офіційно представили нового керівника обласного Департаменту охорони здоров’я

У Хмельницькому офіційно представили нового керівника обласного Департаменту охорони здоров’я
Фото з сайту ХОДА
  • Це 52-річний киянин Олександр Худенко. 

  • Чиновник сьогодні, 4 березня, познайомився з колективом.

Кадрові зміни у медичній сфері Хмельницького та області почалися ще минулого року. Наразі нових керівників отримали: міська та обласна лікарні. Останню очолив екс-директор обласного Департаменту охорони здоров'я Яків Цуглевич. На його місце призначили нового чиновника. А вчора, 3 березня, його офіційно представив колективу обласного департаменту голова ОДА Дмитро Габінет.

“Попри складні часи, медична спільнота Хмельниччини – залишається однією з кращих в Україні, і, сподіваюся, з новим керівником колективу буде працювати комфортно”, - зазначив на представлені Дмитро Габінет.

Дбати за здоров’я мешканців області тепер буде Олександр Худенко. Чоловік родом із Київщини та обіймав високі посади у сфері охорони здоров’я України. Журналісти vsim.ua намагалися поспілкуватися з Олександром Худенком та дізнатися про його першочергові кроки на посаді. Однак у приймальні нас запевнили, що найближчими днями це буде неможливо. За словами секретаря, наразі новий керівник департаменту запланував кадрові зміни та кілька важливих нарад.

Відео дня

Що відомо про Олександра Худенка

Олександру Худенку 52 роки. Він має медичну освіту. Закінчив університет академіка Богомольця за спеціальністю “Лікувальна справа”. Займав керівні посади в МОЗ України. Згідно з Декларацією про доходи, яку пін подав 21 січня 2020 року, чоловік родом із Калинівки Макарівського району Київської області. Там у чоловіка є квартира площею 66, 7 квадратних метрів. Нею він володіє у рівних частинах разом зі своєю дружиною та ще однією особою.  

Дружинна Олександра Худенка Алла зареєстрована, як приватний підприємець. Її дохід від бізнесу за 2019 рік складає 628 600 гривень. Також у її власності перебуває земельна ділянка площею 2500 квадратних метрів та будинок площею 60 квадратних метрів.  В Декларації Олександра Худенка вказано, що раніше він обіймав посаду в Департаменті охорони здоров'я виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації). Там за 2019 рік він отримав зарплатню у розмірі 265 059 гривень. 

Також з декларації журналістам vsim.ua стало відомо, що Олександр Худенко додаткових джерел доходу, коштів та ювелірних виробів не зазначив. З рухомого майна, згідно з декларацією, він володіє лише автомобілем марки “Daewoo Lanos”, 2003 року випуску. 

Як чиновник отримав посаду та які запитання йому ставив Дмитро Габінет під час конкурсу, читайте в матеріалі Як у Хмельницькому обирали директора обласного Департаменту охорони здоров'я (ВІДЕО)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Андрій Гулеватий

    І скільки ми заплатили за троянди для цього пана?
  • Мирослава Крижанівська

    От, так в одних урочистостях і проходить весь період роботи на посаді...
  • Олександр Веселовський

    Напевно, досвідчена і серйозна людина. Навіть дивно, шо в квн не грав

    Валентина Татаринська reply Олександр Веселовський

    Веселовський Олександр от від 4 березня вже буде чемпіоном Ліги сміху на Хмельниччині.
  • Оксана Григорчук

    Совок невмирущий😄. Малий віник дали

    Валентина Татаринська reply Оксана Григорчук

    Оксана Григорчук дали дядькові можливість заробити на машину.Бо що то Део.ланос...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up