Тролейбус з гербом Хмельницького скоро кататиметься вулицями міста

Тролейбус з гербом Хмельницького скоро кататиметься вулицями міста
  • Старий електротранспорт пофарбували в патріотичні кольори. На тролейбусі зобразили і герб Хмельницького. 
  • Транспорт оновили за 800 тисяч гривень 
  • Від старого «рогатого» залишилась лише рама.

Вулицями Хмельницького буде їздити ще один капітально відремонтований тролейбус. Останній майже за мільйон гривень оновили минулого року. Оновили ще один старенький транспорт. Підприємець із Дніпра взяв за роботу і на матеріали 800 тисяч гривень.

 - За ці кошти фірма, яка виграла тендер, оновила все на 90%. Від старого залишився лише кузов. Він уже готовий до виїзду на лінію. Всередині замінена обшивка салону, поставлені нові сидіння, енергозберігаюче освітлення. Презентуємо його разом із сімома новими, - повідомив головний інженер КП «Електротранс» Олексій Ковтун.

Нові сім «Богданів» уже майже пройшли обкатку і виїдуть на вулиці Хмельницького наприкінці тижня. Журналісти vsim.ua вже бачили як вони виглядають ззовні та всередині.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • франц мицинский

    3  стріли  як  Герб Хмельницького--недавно--а точніше від святкування 500-річчя.   А  біля 400 років  3 стріли  це  герб  родини Замойських
  • нашатырь

    "бытиЙо определяет сознание"
  • Сергій Якубенко

    може краще відремонтуйте 30 тролейбусів ніж купляйте пару нових. ті богдани тісні і незручні.

    IGOR reply Сергій Якубенко

    Тоже ловил себя на мысли, что старые, хоть и выглядят по-советски, но удобнее и практичнее, реально места больше. А на счёт новых.... Электроны куда лучше, чем Богданы! Ехал на днях Электроном и наслаждался, он даже выглядит реально по-современному. Ка импортный! А в Богданах реально места мало! Даже Паламарчук признаёт, что Электроны выигрывают во всём... Но у нас монополия на продукцию Президента, увы((((

    Сергей reply IGOR

    Паламарчук признает, но УВЫ... контракт то у него з Симчишиным. Так что будут ездить в Хмельницком "Богданы"  под знаменами свободы и с портретами симчишина.

    Сергій Якубенко reply Сергей

    Симчрлейбуси будуть возити людей в Бурликограді:)

    Ирина Цеслицкая reply Сергій Якубенко

    Повністю з вами згідна, не все що нове- те хороше. Але ж треба на чомусь відмивати гроші, а на більших сумах це легше зробити.

    Сергій Якубенко reply Ирина Цеслицкая

    Повністю з вами згоден:)
  • Мастер Автополив

    Хорошие новости! Будет на чем ездить.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки Від читача 16:54 У Хмельницькому відбувся ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію 12:27 Чим закінчуються виклики про замінування: підбірка судових справ на Хмельниччині 11:33 Тричі за рік їздив за кермом нетверезим. Як покарали водія з Нетішина 10:58 9 років тому на Грушевського згоріла «Цукерня» (ВІДЕО) play_circle_filled photo_camera 10:19 Видворили молдованина, який нелегально перебував на Хмельниччині 09:26 Від початку квітня рибоохоронний патруль виявив на Хмельниччині 56 порушень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up