Як виглядають нові тролейбуси і коли вони виїдуть на вулиці Хмельницького

Як виглядають нові тролейбуси і коли вони виїдуть на вулиці Хмельницького
  • Парк «Електротрансу» поповнили сім синіх «рогатих».
  • Машини проходять обкатку.
  • Презентують тролейбуси цього тижня.

Тролейбусний парк у Хмельницькому поступово оновлюється. Останні закупи транспорту КП «Електротранс» здійснив минулого року. Сім нових тролейбусів вже на підприємстві. Вони проходять обкатку і майже готові виїхати на вулиці міста. Буде це 26 чи 27 січня.

 - В четвер або п’ятницю ми плануємо презентувати нові тролейбуси. Нам дали необхідний дозвіл. Зараз вони проходять обкатку. Перш, ніж возити пасажирів, вони мають проїхати не менше 240 кілометрів, - розповіла .заступник директора з економіки КП «Електротранс» Оксана Вовк.

Нові тролейбуси купили в «Богдан моторс». Витратили на них 32 мільйони бюджетних гривень. Усі сім одиниць електротранспорту пофарбований у синій та білий кольори. Раніше в «Електротрансі» купували жовті та зелені тролейбуси. В підприємстві кажуть, що не хочуть дотримуватися якогось єдиного зразка. Планують, що відповідно до кольору формуватимуть те, за яким маршрутом працюватиме транспорт.

Відео дня

 - Плануємо пускати тролейбуси одного кольору по єдиному напрямку. Наприклад жовті ходитимуть в Озерну. Зелені в інший мікрорайон. Так має бути зручніше в першу чергу пасажирам. Та й більш гарно виглядатиме місто, коли його вулицями їздитимуть тролейбуси різного кольору, а не шаблонні, - каже Оксана Вовк.

У нових тролейбусах вже скоро кондуктори їздитимуть із валідаторами. 85 апаратів купили 1 105 000 гривень. Для чого вони і як вони працюватимуть, читайте згодом на vsim.ua

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Ihor Avramchuk

    А мені подобаються "Богдани", все ж кращі, ніж кацапські.

    Мастер Автополив reply Ihor Avramchuk

    Ну тут и не поспоришь!

    Сергій Якубенко reply Мастер Автополив

    але головна перевага кацапиків перед богданами - вони більш просторі.
  • Леонид Наседкин

    Хотя Львовский лучше,но там хозяин не Вальцман.

    Сергій Якубенко reply Леонид Наседкин

    це наглядно показує показуху під назвою прозорих тендерів. всеодно все робиться як і раньше через договорняки
  • Сергій Якубенко

    Не могли купити нормальних тролейбусів замість тих тісних Богданів?

    Анонім reply Сергій Якубенко

    Тролейбуси купують по тендеру, хто дав нищу ціну той виграє

    Мастер Автополив reply Анонім

    Ахахаха, а кто ж владелец Богдана?

    Сергій Якубенко reply Мастер Автополив

    Певно той г...к, який продає "Рошен" і робить безвіз

    Андрей Шпулак reply Сергій Якубенко

    Його побратим з БПП)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up