У Хмельницькому перший ЖЕК очолив 31-річний «свободівець»

У Хмельницькому перший ЖЕК очолив 31-річний «свободівець»
Міський голова своїм розпорядженням призначив на цю посаду Василя Новачка.

Василь Новачок є членом політичної партії ВО «Свобода». На останніх місцевих виборах він балотувався до міської ради по виборчому окрузі №35. Та необхідної підтримки від виборців не здобув. Та до складу нової міської влади він потрапив. Василь Новачок став членом виконавчого комітету від фракції «Свободи». Новим кроком в його кар’єрі стане керування житлово-експлуатаційною конторою №1. Відповідне розпорядження Олександр Симчишин підписав 23 березня. До виконання своїх обов’язків Василь Новачок приступить 1 квітня.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (88)
  • Анонім

    Прикро але факт. Чергове розчарування. За декілька місяців ці молоді люди які так щиро контактували з хмельничанами, позиціонували себе "простими в доску" тепер за пару місяців в кріслі заступника міського голови стали недосяжними. От сидить такий небожитель серед підлеглих і сичить з під вус сивочолій бухгалтерці "слухайте що я вам кажу". А каже "брєд сивої кобили" бо теорію забув чи не знав, а практики не мав. Гончарук, який мабуть сам в житті не зробив жодного звіту та ніколи не керував підприємством копіює совкові балансові комісії щоб хизуватися своєю владою, тому що жодного економічного результату комунальні підприємства від такої комісії не отримають. Але люди мають змогу розпізнати цього самодура і другим розповісти як розказує підлеглим, що підсилає купити дрова на підприємстві або підприємства створювалися під одну особу. Забув мабуть, що сам тоді депутатом був. Такою поведінкою та сичанням до людей, які крім роботи нічого іншого немають, робить ведмежу послугу міській владі та меру особисто. Посада затьмарила розум чи боїться що більше ніколи її не матиме.

    Анонім reply Анонім

    Як кажуть у народі "Дурний вчиться на своїхб помилках, а розумний на помилках інших". Я ж просив вас не голосувати за Симчишина, бо у його команді ні у кого немає нормальної освіти і тим більше досвіду навіть спеціаліста, а не те, щоб керівника. Я ж казав вам робіть висновок з результатів роботи сИмчишина на посаді першого заступника голови ОДА. Я ж казав вам робити висновок з того яким він був депутатом, коли окрім критикування інших більше нічого не зробив. Не послухали, обрали? То тепер мучтесь самі і інші із вами, або думайте як виправляти помилку.

    Анонім reply Анонім

    Избиратели делятся на разные категории. С разной мотивацией при выборе власти.Очень влияет социальный статус. В этот раз пришли до 30% людей на выборы, избрали мера, раду. Так эти 30% не генерируют ВВП города даже на 10 %.Поэтому команда молодых безработных "ура-ганьба" и получила власть.

    Анонім reply Анонім

    А ми навіщо дали їм цей шанс, не прийшовши на вибори?

    Кот Рыжий reply Анонім

    Анонім, ти красава. Повністю з тобою погоджуюсь!

    Анонім reply Анонім

    Як кажуть у народі " Немає гірше, ніж з Івана пана"

    Анонім reply Анонім

    Так вимажіть йому вусики дьогтем,

    Анонім reply Анонім

    А може краще гамном вимазати?)))
  • Анонім

    Господари митинга))
  • Анонім

    Яка у нього освіта????

    Анонім reply Анонім

    Яка різниця яка освіта? Людина або господар, або ледар і балабол.
  • Анонім

    Общался я, с этим Новачком!! В принципе не плохой парень, более-менее адекватен. В Свободе таких не много. Он там чето с дерева вырезает, а мне такое нравится.Но вот на вопрос по поводу своей депутатской миссии(а дело было во время выборов) ответил слишком простовато(как в анекдоте  про боксера, которого спросили "зачем ему голова...). То есть у человека вообще нет представления  что должен делать депутат в первую очередь( сразу скажу что принимать заявления" Уряд  у выдставку" меня вообще не интересует, так же как и захищати меня, мои права).



    Так же и по начальству в 1-м ЖЕКе!!  Сразу видно что Симчишину или пох..й на эффективность работы жека, или знает что хуже работать не станет жек. А вот сделать такого себя вип-агитатора  из  Новачка это да. Все его действия, это сидеть с умным видом на нарадах, и самое гланое это постояно встречаться с выборцями, даже иногда и перезвонить что бы слесаря сразу прибежали и выполнили ремонт)) за зарплату из бюджета, свобода готовится к выборам.

    Анонім reply Анонім

    В принципі інколи так буває, що людина не може сформувати свою думку, але знає як зробити і робить. Може Новачок із тих, хто мало обіцяє, мало говорить, а багато робить? Потрібен час і дуже хочу не помилитись. Бо дуже жаль людей, які вже десятиліття чекають народних керівників, а отримують зазвичай або злодіїв-казнокрадів, або тупих. Хочу, щоб вже збулись гарні мрії людей.

    Анонім reply Анонім

    Буде з дерева дітям качелі вирізати на дитячі майданчики))))) Але за умови, якщо борці за зелені зони у межах міста дадуть йому ці дерева спиляти)))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:41 У Хмельницькому затримали двох юнаків з наркотиками, – поліція 15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up