Відділення «Укрпошти» в центрі Хмельницького переїжджає: чому

Відділення «Укрпошти» в центрі Хмельницького переїжджає: чому
  • Хмельничани поскаржились на закрите відділення 29005 «Укрпошти». 
  • Воно багато років знаходилось в Будинку рад на майдані Незалежності. 
  • Чи так це насправді і що буде з відділенням у центрі? Запитали у компанії. 

«В центрі Хмельницького без відповідних попереджень та повідомлень закрили чергове відділення», – повідомили хмельничани. Мова йде про 29005, що знаходилось на майдані Незалежності, 1. Тобто, в Будинку рад. 

Чи дійсно відділення не працюватиме і що буде з ним далі, дізнавались журналісти vsim.ua. 

Відділення змінює адресу

Мешканці поскаржились, що через непрацююче відділення 29005 звернулись в інше – 29041, теж у центрі Хмельницького. Однак через брак працівників люди стоять у великих чергах. 

Відео дня

– Відстояв чергу – більше години. Там була одна працівниця. Умови обслуговування на 15 квадратних метрів, - каже хмельничанин Володимир. 

Як виявилось, відділення 29005 у Хмельницькому дійсно тимчасово закрили. Причина – переїзд в іншу локацію. 

Як журналістам vsim.ua пояснила операційний директор Південно-Західного регіону АТ «Укрпошта» Олена Дорошенко, вказане відділення не закривається, а просто змінює адресу. Мовляв, раніше воно знаходилось в будівлі військово-цивільної адміністрації. У зв’язку з воєнним станом компанія змушена залишити приміщення. 

– Відділення не закривають, ми проводимо релокацію – зміну адреси. Нас попросили звільнити будівлю військово-цивільної адміністрації. Тобто, ми не маємо надавати там послуг і маємо звільнити приміщення. Це було не наше бажання. Ми розуміємо, що військовий час, у стратегічну адміністративну будівлю заходить дуже багато клієнтів. Це по суті закрите відділення, яке завжди там працювало. Але зараз нам поставили таку умову, – пояснює Олена Дорошенко. 

Буде більше відділення і з листоношами

Як додає операційний директор, 5-е відділення не закривається, а просто змінює адресу. Для цього компанія обрала для оренди інше приміщення. Адже власних приміщень поштова мережа немає. 

Однак точної адреси поки не називають: кажуть лише, воно буде поруч. 

Відомо також, що нове відділення 29005 буде більше за площею і там будуть листоноші. За попереднім місцем таких працівників не було. 

Чому закрили відділення по Кам’янецькій?

Хмельничани неодноразово скаржились на недостатню кількість відділень «Укрпошти» у центрі міста. 

До прикладу, на Кам’янецькій, 50 працювало відділення 29013. Його закрили майже рік тому. Олена Дорошенко пояснила причину:

– Відділення 29013 закрите, його немає. Причина – дуже висока орендна плата. Його приєднали до першого відділення. Коли ми відкриємо відділення 29005, воно буде велике і більш зручне, там будуть листоноші. І якраз частина клієнтів відділення 29013 теж зможуть обслуговуватись там, – каже операційний директор Південно-Західного регіону АТ «Укрпошта».

Додамо, що загалом у Хмельницькому є 24 відділення «Укрпошти». 

Раніше відділення 29005 було на майдані Незалежності, 1

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Володимир

    То куди відділення 29005 переїжджає?
  • Олег Габатель

    Коли Смілянський приступав до свого "керівництва", сказав, що відділеня закриватись на обідню перерву не будуть, черг там не буде. Якщо так буде, то місія моя виконана. І Шо?
  • Олег Габатель

    Кол
  • Олександр Лозяний

    Змінили адрес та "потякоти"-чому не потрібно..

keyboard_arrow_up