У Хмельницькому покажуть комедію під відкритим небом

У Хмельницькому покажуть комедію під відкритим небом

Цьогоріч перший сеанс кіно просто неба пройде посеред літа. Організатори транслюватимуть український комедійний фільм 2018 року. Запрошують всіх бажаючих. 

У минулі роки кінопокази просто неба відбувалися часто. Цьогоріч через війну та часті повітряні тривоги організатори довго не наважувалися відновити кіносеанси. Відтак, перший сеанс кіномарафону під відкритим небом в цьому році відбудеться 22 липня. 

Змінилося і місце зустрічі. Кіно транслюватимуть на майданчику поблизу спортивно-культурного центру “Плоскирів”. Організатор заходу Ольга Шевцова каже, зміна локації необхідна. Адже поруч є укриття, тож у випадку повітряної тривоги глядачі зможуть сховатися до безпечного місця та навіть продовжити кіноперегляд в укритті. З собою просять взяти пледи та теплий одяг. 

Відео дня

Транслюватимуть сімейну комедійну стрічку українського виробництва “11 дітей з Моршина”. Вікових обмежень до перегляду фільму не має. Крім цього, показ буде благодійним. Тож кожен зможе приємно провести час та задонатити на ЗСУ. Показ відбудеться за підтримки проекту «Кіноклуб. ВсеукраЇнська мережа» 

“Проведи приємний літній вечір на свіжому повітрі, переглядаючи цікаву кінострічку. Захопи з собою смаколики та плед. Задонать ЗСУ на перемогу у нашу скриньку”, — закликають організатори. 

“11 дітей з Моршина” — український комедійний пригодницький фільм 2019. Головними героями є одинадцятеро дітей віком від 6 до 15 років. У фільмі знімалися відомі актори Ада Роговцева, Володимир Горянський, Гарік Корогодський, Олександр Скічко, Сергій Бабкін, Ольга Фреймут та дітлахи відомих українців. Загальний бюджет фільму — 15,3 мільйони доларів. 

 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • ЧитачЧитачів

    Ще петросяна концерт покажіть.

keyboard_arrow_up