У Хмельницькому Потапа і Настю хочуть облити кров’ю і закидати яйцями

У Хмельницькому Потапа і Настю хочуть облити кров’ю і закидати яйцями

Популярний дует виступатиме в нашому місті сьогодні, 21 жовтня. Йому планують влаштувати «теплий» прийом. Активістка Вікторія Середюк припускає, що турне для артистів може завершитися травмпункті.

Потап і Настя завітають до Хмельницького в рамках ювілейного туру «Золоті кити». Співочий дует може очікувати прийом не лише від своїх прихильників. Хмельницькі активісти готуються зустріти популярних артистів з яйцями, кров’ю і фарбами. Про такий намір заявила голова хмельницького осередку ГО «Автомайдан» Вікторія Середюк.

 - Так, ми готуємось зустріти цей дует. Саме про це мій пост у Фейсбук. Більше поки розповісти не можу. Але обіцяю, що буде весело. Варто лише простежити за діяльністю Потапа і Насті з початку війни на Сході, і всі зрозуміють, чому до них потрібно відноситися саме так, - прокоментувала «ВСІМ» Вікторія Середюк.

Відео дня

На своїй сторінці у Фейсбук активістка закликає усіх прийти до клубу «СВ», де проходитиме концерт. В коментарях Вікторія Середюк припускає, що турне «рашистських блазнів», як вона їх називає, може закінчитися у травмпункті.

В Україні зірковий дует отримав велику порцію критики за виступи в Росії в час, коли триває конфлікт на Сході. У 2014 році Потап вів концерт до 23 лютого у Москві. Згодом артисти отримали премію від "RU TV" і виступали на "Золотому грамофоні" в столиці Росії. 

Запам'ятався дует також витівкою після виступу в Москві. Після виконання своєї пісні Настя перед усім залом зняла штани Потапу. А той подякував від імені усіх українських артистів Росії за те, що вона їх приймає.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Субачев Николай

  • Анонім

    Це жах. Навіть із постів цієї Середюк видно, що вони йшли туди саме побитися. Це єдина їх мета - більше бійки, тоді і їй буде весело. А про дітей вона подумала, які там тренуються? Гроші не пахнуть, Середюк? Диктатура пролетаріату, блін.
  • Анонім

    По одной только роже Сэрэдюк можно понять, что она бесталанная рогулыха, понаехавшая в город, и уверенная, что поймала бога за бороду. Как же эта бродячая продажная холопская рвань уже достала всех...
  • Ксенія

    Повний ідіотизм на чолі з СЕРЕДЮК. Їй стало мабуть скучно жити і вона вирішила засвітитись.Невже не можна зробити акцію  інакше ? ГАНЬБА СЕРЕДЮК

    Анонім reply Ксенія

    Середюк у вязницю на довічне. Через таких як вона загинули і гинуть тисячі громадян України, люди як жебраки майже, ведеться геноцид українців.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up