У Хмельницькому проведуть благодійну вікторину. Збиратимуть гроші на дрони

У Хмельницькому проведуть благодійну вікторину. Збиратимуть гроші на дрони
  • Волонтери проведуть благодійну вікторину. 
  • Хмельничани позмагаються в інтелектуальній грі, а також задонатять кошти на дрони або їх комплектуючі. 
  • Розповідаємо, як взяти участь.

Благодійну інтелектуальну вікторину проводять у Хмельницькому не вперше. Щоразу вона має нову тематику. Цього разу - це детектив. Взяти участь може будь-хто. Для цього слід лише зареєструватись і задонатити певну суму. Усі виручені кошті підуть на придбання fpv дронів або їх комплектуючих.  

Команда організаторів благодійної інтелектуальної вікторини «Quiz On» співпрацює із БФ "Волонтери Поділля" вже більше року. Чергову вікторину волонтери проведуть 8 лютого. 

Організаторка заходу Вероніка Стрельченко розповідає журналістці vsim.ua, що проєкт створила разом з подругою. Обрали фонд, з яким будуть співпрацювати - це «Волонтери Поділля». Вони контактують з військовими й добре знають всі їхні потреби. 

Відео дня

Як відбувається інтелектуальна вікторина?

Учасники гри будуть відповідати на 50 тематичних запитань. Вікторина поділена на п’ять турів по десять запитань. Всі учасники дізнаються власні бали та правильні відповіді під час гри, а остаточні переможці отримують свої подарунки від партнерів та організаторів заходу.

Окрім цього, планують провести й благодійний аукціон. 

Вже наступного дня волонтери занесуть всі кошти до благодійного фонду, й прозвітують про результати інтелектуальної вікторини. 

Як додає організаторка, під час минулих вікторин хмельничани задонатили 30-40 тисяч гривень. Завдяки донатами й активної участі хмельничан за рік волонтери придбали:

✔  fpv-дрони

​​​​​​​✔теплий одяг для ЗСУ

​​​​​​​✔засоби тактичної медицини для захисників

​​​​​​​✔різноманітні комплектуючі для екіпажів fpv.

Вікторина «Quiz On» відбудеться 8 лютого. Місце – «Стейк Хаус», що на вулиці Свободи 1А, клуб "СВ" (2-й поверх).

 Початок: о 18:30 

Анонси заходів можна переглянути на сторінках у соцмережах. Там хмельничани можуть знайти онлайн-форму, аби зареєструватись. 

Контактна особа: Стрельченко Вероніка -  068 221 08 74.

​​​​​​​

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up