У Хмельницькому пройшла акція «Прапор єдності» (ФОТО, ВІДЕО)

У Хмельницькому пройшла акція «Прапор єдності» (ФОТО, ВІДЕО)
  • На майдані зібралися кілька десятків хмельничан.

  • Прапор доставлять до Києва для урочистостей, присвячених Дню Незалежності.

Сьогодні, 15 серпня, на майдані Незалежності пройшла акція «Прапор єдності», у якій взяли участь кілька десятків людей. Захід символізує єднання і непорушність українців у прагненні відстояти свою державу. Про це розповіли організатори акції.

— Почавши свою подорож у Полтаві, побувавши у десятках міст та областей, вже незабаром прапор дістанеться Києва, де 24 серпня візьме участь у Марші Захисників України, — повідомив організатор Андрій Кухта.

Учасники акції пройшлися ходою майданом Незалежності, розгорнувши Державний прапор України. Також вони зробили на прапорі патріотичні написи, наприклад, «З любов’ю до України» та «Слава Україні». Тривала акція близько години. Переглядайте все це на фото та відео.

Відео дня

Підготував Юрій Підлеснюк

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Любов Сердунич

    Отак завше!.. А ЧОМУ НЕ в День Українського Прапора?!.
  • Добрый Шолохов

    Прапори вивiшувати навчились
  • Вова Кольков

    Анікому  нецікаво
  • Андрей Никифоров

    Кто оплачивает акцию?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up