У Хмельницькому пройшов Марш за тварин (ФОТО, ВІДЕО)

У Хмельницькому пройшов Марш за тварин (ФОТО, ВІДЕО)
  • Хмельничани вийшли на вулиці міста, аби нагадати про наших менших братів.

  • Як це було, дізнавайтеся з нашого репортажу.

У центрі Хмельницького сьогодні відбувся Марш за тварин. Цього року його проводять вже вдруге. На акцію сьогодні, 15 вересня, прийшли близько двох сотень хмельничан. Збиралися вони на майдані Незалежності. Організаторами були громадська організація «Врятуй життя» та Молодіжна громадська рада. Серед вимог маршу 11 пунктів, наприклад, заборона використання тварин у цирках і дельфінаріях, сприяння припиненню діяльності живодерів-догхантерів та припинення програм масового вбивства безпритульних тварин. Схожі акції сьогодні проводили по всій Україні.

На захід прийшли люди різного віку — від маленьких дітей до пенсіонерів. Дехто мав із собою плакати. Взяли хмельничани з собою й своїх домашніх улюбленців. Переважно це були собаки, деякі з них з інвалідністю. Також були коти та навіть птахи.

З майдану Незалежності учасники акції вирушили Соборною та Проскурівською до кінотеатру Шевченка. Дорогою вигукували різноманітні гасла, зокрема, «Хмельницький за гуманність!», «Знущання над тваринами — це злочин!» та «Захист слабких — справа сильних!»

Відео дня

На майданчику біля кінотеатру Шевченка організатори розповідали учасникам про вимоги маршу, правильне поводження з тваринами та відповідальність за жорстоке поводження з ними. Також запросили на благодійний ярмарок, який відбудеться 22 вересня об 11:00.

— Метою нашого маршу сьогодні є показати, що у тварин так само є душа, почуття, емоції, біль, страх, обурення. Тобто кожна тварина переживає такі ж емоції, які переживаємо ми, люди, — розповіла голова ГО «Врятуй життя» Олена Голубнича.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • вася пупкин

    Беркут, напиши, плиз, свое мыло, пообщаемся
  • Беркут

    Во дворе моего дома живёт бездомная собака, которая бросается на людей. Что мне с ней сделать? Пристрелить? Если тут есть любители собак, то прошу приехать и изъять это трёхногое существо. г. Хмельницкий, ул. Разина, 6/1.
  • валерія

    Їх в хмельницькому 95% Структура черепа і трійчасті складки над-під очима зберігаються
  • валерія

    Їх в хмельницькому 95% Структура черепа і трійчасті складки над-під очима зберігаються
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює Від читача 14:24 Маленьким хмельниччанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up