У Хмельницькому стартував проєкт «Небесні крила»: подробиці

У Хмельницькому стартував проєкт «Небесні крила»: подробиці
Скрин з відео
  • У рамках проєкту священнослужителі зустрічатимуться з родинами військовослужбовців.

Рідні розшукують сина й брата. Востаннє з ними на зв’язок він виходив ще на початку лютого.

З його телефону, оповідають мати й сестра ТРК «Місту», орки дзвонили, писали, погрожували, казали, що вбили його, цілу добу тримали в невідомості. Військова частина наразі не надає жодної інформації. Ні тіла, ні даних, що син й брат в полоні, жінки не мають. Тому вірять, що живий.

Нічого про долю племінника не знає й Ірина. Безвісти зниклим він вважається ще від торішнього грудня. Орки, каже, виклали його документи, написали, що «двухсотий», але тіла нема. Тому жінка надіється, що племінник живий.

Відео дня

Із родинами військових, які зникли безвісти, загинули чи перебувають в полоні в храмі Успіння Пресвятої Богородиці, що в Хмельницькому, зустрілися священнослужителі. Це їхнє перше спілкування в рамках проєкту «Небесні крила».

Метою проєкту є надання духовної та психологічної підтримки родинам військових, їхнім дітям та самим воїнам, які на кілька днів приїхали перепочити. Залучити до проєкту також планують фахівців різних напрямків, зокрема тих, хто зможе надати роз’яснення  щодо процедури повернення військовополонених.

Зустрічі у рамках проєкту «Небесні крила» відбуватимуться впродовж року кожного першого четверга місяця о 18.00 у храмі Успіння Пресвятої Богородиці.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач58

    Священослужителі, дякуємо за підтримку рідних воінів🙏🏻

keyboard_arrow_up