У Хмельницькому створили нову комунальну установу «Молодіжний центр»

У Хмельницькому створили нову комунальну установу «Молодіжний центр»
колишньому "Вопаку" можуть відкрити молодіжний центр.
  • Поки установа існує лише на папері. Рішення про її створення прийняли на сесії міськради.
  • У «Молодіжному центрі» планують проводити тренінги і заходи для школярів і студентів.
  • Розташується він в будинку №63 на Кам’янецькій, де раніше був маркет «Вопак»

Про створення молодіжного центру у Хмельницькому говорять уже не перший рік. Спочатку хаб для молоді планували відкрити в будинку побуту на Інститутській. Але приміщення площею 300 метрів квадратних так і не облаштували. З часом його віддали приватнику, який організував тут тренажерний зал.

Після майже року оббивання порогів міськради, активісти все ж отримали бажаний результат. Під центр було виділено приміщення колишнього маркету «Вопак», що на Кам’янецькій, 63. Таку подію молодь гучно презентувала в «Оазисі».

«Молодіжний центр» - таку назву отримала нова комунальна установа, яку утворили у Хмельницькому. Відповідне рішення прийняли сьогодні, 4 липня, на сесії міської ради. 31 депутат віддав свій голос «за» створення молодіжного центру.

Відео дня
Приміщення майбутнього центру ще мають відремонтувати.

Директора центру, згідно положення установи, мають обирати на відкритому конкурсі. Планують запустити роботу центру до кінця 2018-ого. Можливо, зовсім скоро там проведуть перші заходи, майстер-класи і тренінги для хмельницької молоді і школярів.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up