У Хмельницькому триває ремонт тепломереж: деталі

У Хмельницькому триває ремонт тепломереж: деталі
Скрин з відео
  • Комунальники замінюють старі мережі.
  • Ремонтні роботи запланували на 10 ділянках міста.

У Хмельницькому триває капітальний ремонт теплових і мереж гарячого водопостачання. Здійснюють його на 10 ділянках міста. Замінити планують близько 4,5 кілометрів теплових мереж, тобто біля 10 кілометрів труб.

У четвер, 11 травня, кипіла робота на вул. Кам’янецька. Тут почали замінювати труби, що перебувають на балансі котельні Кам’янецька, 48. Як акцентував ТРК «Місто» начальник виробництва  МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» Олександр Скалій, це одна з основних котелень міста. Вона опалює центральну частину Хмельницького..

Замінити на вул. Кам’янецькій планують 80 метрів мережі у чотиритрубному режимі. Це ділянка, що йде на Проскурівське підпілля. До неї, як пояснює тепловик, під’єднані всі будинки, аж до мосту.

Відео дня

Трубам, прокладеним на цьому відтинку, понад 30 років. Вони давно відслужили своє. Їх замінять на попередньо ізольовані, які зберігатимуть тепло.

«Це робиться для того, щоб підвищити надійність теплопостачання і зменшити втрати, - пояснює Скалій. -  Ми замінюємо чорні труби на чорні, але попередньо ізольовані. Вони зразу задуті піною і тепло не тікає на вулицю, а зберігається більше в самій мережі».

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Новини Хмельницького на vsim.ua

    ❗️Оперативна інформація, цікаві та важливі новини у нашому Telegram-каналі - https://t.me/+gtHqKqD7B0o3N2Uy

keyboard_arrow_up