Хто стоїть за підприємствами, які надають комунальні послуги у Хмельницькому

Хто стоїть за підприємствами, які надають комунальні послуги у Хмельницькому
Ілюстративне фото
  • Ахметов, Фірташ, кіпрські офшори та російські громадяни.

  • Дізналися, що приховано за «вивісками» постачальників комунпослуг.

Світло, вода, газ, опалення — хмельничан щодня отримують ці та інші комунальні послуги й платять за них постачальникам. Останні можуть як належати державі чи громаді, так і бути приватними фірмами. У цьому матеріалі пропонуємо вам дізнатися, кому належать та з ким пов’язані постачальники комунальних послуг у Хмельницькому. Для отримання інформації журналіст vsim.ua використав дані сервісу «YouControl».

Газопостачальна компанія «Нафтогаз України», ТОВ

  • Відео дня
    /li>

Засновником цієї компанії, своєю чергою, є акціонерне товариство «Національна акціонерна компанія „Нафтогаз України“». Засновником останнього є держава, а власником — Кабінет міністрів України.

Оператор газорозподільної системи «Хмельницькгаз», АТ

Хмельницькводоканал, КП

Хмельницькенергозбут, ТОВ

Власниками більшості акцій «Хмельницькобленерго» є держава в особі міністерства енергетики (70 % акцій) та нідерландська компанія «DTEK Grids B. V.» (6,74 % акцій). Остання належить до холдингу «СКМ» українського олігарха Ріната Ахметова.

Хмельницьктеплокомуненерго, КП

Спецкомунтранс, КП

Управляюча муніципальна компанія «Центральна», КП

Управляюча муніципальна компанія «Проскурівська», КП

Управляюча муніципальна компанія «Південно-Західна», КП

Управляюча муніципальна компанія «Дубове», КП

Управляюча муніципальна компанія «Озерна», КП

Житлово-експлуатаційне об'єднання, ТОВ

Як свідчать дані «YouControl», Анатолій Савчук у минулому був керівником КП «Хмельницьке бюро технічної інвентаризації» та управління з питань екології міськради.

Керуюча компанія «Домком Хмельницький», ТОВ

Читайте також:

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (15)
  • Адамчук Анастасія

    А чому не конфіскують в державну власність.Ща що наші хлопці життя ложать,щоб всі ця мерзота знову на нас наживалася.
  • Dima Velichko

    Забули до обленерго дописати 18,8% акцій належить російському олігарху Бабакову, довіреній особі путлєра. Не гарно людей дурити
  • Иван Соколов

    Після розвалу совка хлопчики 90 років були поставлені кгб як смотрящими кожному окрема галузь.зараз вони поважні люди алігархи.гроші шли в офшори на р.ф рахунки і зараз вони гарно працюе.до прикладу фірташ мае азотні підприемства і добривом викачуе гроші з карманів фермерів.приблизно така схема.
  • Ирина Савалык

    Ну і що "з цим всім" робити нам,простим споживачам їхніх послуг?? Відповідь одна- платити,або щось ложити...

    Dima Velichko reply Ирина Савалык

    Irina  Savalyk а ви просто включіть мозги і подумайте, як ви можете бути споживачем? Ви що газ, світло, воду споживаєте? Чи користуєтесь? За вас все заплачено з бюджету на рік, а платьожки так звані, це вас по другому кругу бриють як добровільні внески і ці гроші в бюджет не йдуть, а одразу переводяться на офшорні рахунки. Почитайте ст. 55 бюджетного кодексу і ст. 30 п.5 про місцеве самоврядування. Там чітко написано, хто відповідає за жкх

    Светлана Шевчук reply Ирина Савалык

    Ирина Савалык  ну може вы и споживання, если питаетесь газом, электричеством и горячими батареями. Везде подмена понятий. Всё пользуются а не сподивают. Кстати нет лицензий ни у кого с 2017_2018 года

keyboard_arrow_up