У Хмельницькому відкрили «Пластову домівку» (ФОТО)

У Хмельницькому відкрили «Пластову домівку» (ФОТО)
Тут і далі фото з сайту Хмельницької міської ради

В місті зараз є близько 70 пластунів. 

Цієї п’ятниці, 14 жовтня, з нагоди Дня захисників та захисниць України в обласному центрі відкрили «Пластову домівку». Заклад розпочав роботу за підтримки Хмельницької міської ради та з ініціативи Хмельницького осередку пластунів. 

У мерії додають, що дата вибрана не випадково, адже саме в цей день пластуни відзначають 30-річчя відновлення пластового руху на Хмельниччині. Зараз станиця в місті Хмельницькому налічує близько 70 пластунів.

Відео дня
Довідка:
Пласт – Національна скаутська організація України є неполітичною і позаконфесійною молодіжною організацією. Метою Пласту є виховання української молоді на засадах християнської моралі та патріотизму. 
Пласт вже протягом 110 років є середовищем, де виховується українська молодь, яка бере на себе відповідальність за майбутнє на кожному етапі нашої історії. У життя пластунів війна теж внесла свої корективи — частина з них у лавах ЗСУ захищають країну.

Завітати до “Пластової домівки” може кожен охочий. Заклад знаходиться за адресою Сковороди, 11.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (22)
  • Надія Боднар

    Новини Хмельницького на vsim.ua, виправте помилку.
    В області пластунів значно більше, ніж 70. Ця цифра стосується тільки міста Хмельницкий. «станиця ХмельницькИЙ налічує близько 70 пластунів.» станиця Хмельницький, це означає, що в місті хмелтницький близько 70 пластунів .
  • Ліза Бондар

    СКОБ! ⚜️ Радію, що станиця рідного міста процвітає та збільшується☺️❤️
  • Віктор Шикиравий

    С.К.О.Б!!!
  • Яна Атоян

    Які всі красиві😍

keyboard_arrow_up