У Хмельницькому відкрили спортмайданчик за 972 тисячі гривень (ФОТО, ВІДЕО)

У Хмельницькому відкрили спортмайданчик за 972 тисячі гривень (ФОТО, ВІДЕО)
  • Новий спортмайданчик з’явився на території НВО №5.
  • Як він виглядає і хто його будував, читайте на нашому сайті.

У Хмельницькому відкрили ще один спортивний майданчик. Знаходиться він на території НВО №5 імені Сергія Єфремова, що на Володимирській, 51. Розташований майданчик на задньому дворі школи.

Його урочисто відкрили сьогодні, 3 вересня. Традиційно на відкриття прийшли чиновники, зібралися учні та вчителі. Все пройшло у форматі шкільної лінійки.

Реконструкція була непростою

Вчителі НВО №5 розповіли журналістам vsim.ua, що раніше на місці сучасного спортмайданчика не було нічого, крім понівечених футбольних воріт. Тепер їх замінив багатофункціональний майданчик зі штучним покриттям. Реконструкцією займалися впродовж літа цього року. Розмір майданчика - 36 х 18. Одночасно тут можна займатися футболом, волейболом та баскетболом. 

Відео дня

Реконструкція цього майданчика була не простою. На території школи розміщено багато різноманітних мереж. Йдеться про теплову, газову, а також водовідведення. Оскільки НВО №5 потребувала окремого місця для занять спортом, вихід був один - побудувати майданчик, що легко можна демонтувати. Пов’язано це із ремонтними роботами, потреба яких може виникнути. Про це розповів міський голова Хмельницького.

Хто будував та скільки витратили

Так, спортивний майданчик складається із окремих квадратів штучного покриття. Тож його легко як змонтувати, так і демонтувати. Запланували також відкриття ще трьох майданчиків на територіях ЗОШ №25, ЗОШ №6 та гімназії №2.

Вартість нового спортмайданчика обійшлася міському бюджету в 972 366 гривень. Реконструкцією займалося хмельницьке приватне підприємство “Благобудсервіс”. Такі дані розміщені в сервісі Prozorro. 

Підприємство зареєстроване у Старокостянтинові. Його керівником є Володимир Сампір. Також він є керівником “Спорт-Прогрес”, Спорт-Прогрес-2”. Ці підприємства вже не вперше будують чи реконструюють об’єкти спортивної інфраструктури у Хмельницькому. Зокрема:

  • будівництво двох міні-футбольних майданчиків ДЮСШ №1 - 3, 8 млн грн
  • будівництво автоматичної систему поливу футбольного поля на СК “Поділля” - 767 тис грн
  • реконструкція спортмайданчика у прикордонній академії - 5,6 млн грн
  • капремонт спортмайданчика біля СЗОШ №25 - 4,8 млн грн
  • будівництво міні-футбольного та 2 баскетбольних майданчиків біля СКЦ “Плоскирів” - 2,4 млн грн
  • будівництво автоматичної системи поливу футбольного поля на стадіоні “Локомотив” - 767 тис грн
  • облаштування майданчика для гри в петанк на Курчатова, 90 - 105 тис грн
  • ремонт футбольного та волейбольного майданчиків у військовій частині на Толстого, 4 - 250 тис грн
  • будівельні матеріали для модернізації футбольного поля у військовій частині на Толстого, 4 - 1,3 млн грн
  • Реконструкція спортивного майданчика Хмельницької ДЮСШ №2 з влаштуванням міні-футбольного поля зі штучним покриттям по вул. Тернопільській, 34 - 2,4 млн грн
  • Капітальний ремонт спортивного майданчика з улаштуванням штучного покриття (розмір 19 х 35 м) на території Хмельницької гімназії №1 - 1,4 млн грн

Як виглядає спортивний майданчик на території НВО №5, дивіться на фото й відео.

Нет описания.

Нет описания.

Нет описания.

Нет описания.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Олег

    Норм
  • роб троян

    А хiба прикордонники та вiйськовi не оплаченi Мiнiстерством оборони?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up